Sphinx 345 xs: stijlvol meubel voor toiletruimte

Sphinx 345 xs: stijlvol meubel voor toiletruimte

Steeds meer consumenten besteden extra aandacht aan een mooi ingerichte en comfortabele toiletruimte, die qua sfeer aansluit op de rest van de woning. Helaas is de ruimte van de toiletruimte vaak beperkt. Daarom komt sanitairspecialist Sphinx met een nieuwe serie die ook voor de kleinere toiletruimte maximaal comfort en een doordacht design biedt.

Comfortabele toiletruimte

Sphinx bewijst met wastafel Sphinx 345 xs dat je in een kleine ruimte toch een maximum aan comfort en bewegingsvrijheid kan bereiken: vandaar de toevoeging ‘xs’. De gedurfd vormgegeven wastafels (53 x 31 cm) met royale aflegruimte rechts of links vormen het functionele en artistieke middelpunt van Sphinx 345 xs. Ook zijn er ruimtebesparende fonteinen met een breedte van 38 cm verkrijgbaar. De consument kan deze met een innovatief scala aan meubels en meubelelementen naar hartelust combineren en afstemmen op de persoonlijke wens. De meubelelementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wastafel voor de toiletruimte - Sphinx 345 xs #toilet #wastafel 

Slimme, modulaire opbouw

Bij de wastafels en fonteinen heb je keuze uit praktische onder- en zijkasten, een planchet, een open spiegelkast (dus extra bergruimte) én een sfeervolle lichtspiegel. Deze laatste kan zowel boven het fonteintje als boven dewastafel worden gemonteerd. Dankzij de slimme modulaire opbouw is er veel vrijheid in het plaatsen en indelen van de afzonderlijke elementen. Zo zijn de wastafelonderkasten logisch uit te breiden met behulp van direct aansluitende zijkasten. Naast een vak voor tijdschriften hebben deze ook een apart vak met een zwart plexiglazen bak voor gebruikte gastendoekjes. De brede wastafelonderkasten zijn voorzien van royale laden.

Wastafel voor de toiletruimte - Sphinx 345 xs #toilet #wastafel

Ruimtebesparend wandcloset

Natuurlijk maakt ook een toilet onderdeel uit van Sphinx 345 xs. Sphinx heeft gekozen voor een ruimtebesparend diepspoel wandcloset, waarvan de closetzitting - naar wens - met een subtiel softclose mechanisme kan worden geleverd.

Brochure over Sphinx 345 xs: stijlvol meubel voor toiletruimte aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP