pinterest
Smal, smaller... Easy Drain XS

Smal, smaller... Easy Drain XS

(Easy Drain XS wint Interior Innovation Award 2012)

Easy Drain presenteert begin 2012 de unieke XS Line. Naast de kwaliteitsproducten als Easy Drain Modulo en Aqua Jewels is deze XS Line een zeer fraaie aanvulling op de design afvoergoten met unieke eigenschappen; High Tech en vooral super smal. De German Design Council heeft deze bijzondere eigenschappen erkend en de XS-Line de Interior Innovation Award 2012 toegekend.

Groot denken met de kleinste maten.
Revolutionair is dat het door Easy Drain gepatenteerde TAF systeem hier is toegepast, zodat de waterdichtheid en een fraaie afwerking 100% is gegarandeerd. Standaard is de XS Line uitgerust met een reinigbaar en in hoogte verstelbaar sifon, met een zéér hoge afvoercapaciteit.

De XS Line zal verkrijgbaar zijn in verchroomd en gepolijst RVS. Voor welke uitvoering gekozen zal worden: het is en blijft ‘Xtra Small’. Kortom, ook met deze XS Line staat Easy Drain garant voor kwaliteit, top design en... duurzaamheid.De nieuwe XS Line van Easy Drain is te bewonderen op de VSK beurs te Utrecht.
U vindt ons op in hal 11 – B068
High Tech in XS formaat

De Easy Drain XS Line is binnenkort verkrijgbaar bij de sanitaire groothandel.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen