Redwell infrarood: De nieuwe manier van verwarmen

De nieuwe manier van verwarmen. Infrarood warmte verpakt in een spiegel. Geen radiatoren meer in de badkamer. Infrarood warmtepanelen verwarmen niet de lucht maar de muren, vloer, plafond, objecten en natuurlijk de mens. De warmte wordt door de objecten opgeslagen en weer afgegeven aan de ruimte. De lucht blijft koel terwijl de ruimte heerlijk warm aanvoelt. Hierdoor verliest de ruimte ook weinig warmte wanneer een deur openstaat of geventileerd wordt. Door de effectieve manier van verwarmen verbruiken de panelen weinig energie. De kosten zijn namelijk ruim 3x lager dan traditionele elektrische verwarming.

Eco 2all    

Door de verwarming van de muren is er bijna geen condens aanslag op de muren. Samen met een goede ventilatie voorkomt dit schimmel in de badkamer.

Voordelen:
• Geen koude trek
• Directe verwarming
• Comfortabele warmte,
• Lage energie rekening
• Geen temperatuur verschillen tussen vloer en plafond
• Voorkomt schimmel

Haal de zon in huis
De panelen zijn vormgegeven als spiegel, schilderij, krijtbord, glazenplaat of lijst met persoonlijke foto. Door hun moderne vormgeving en zijn niet herkenbaar als verwarmingspaneel. Het verborgen ophangsysteem maakt een snelle en eenvoudige montage mogelijk.

Geen leidingen meer, geen zichtbare radiatoren en een per kamer is de temperatuur instelbaar. Deze panelen zijn zeer geschikt om badkamers te verwarmen maar ook woningen, bedrijfsruimte, restaurants en schoonheidsalons te verwarmen. Ook worden de panelen in combinatie met een normale CV gebruikt om 1 of 2 kamers extra warm te maken zoals in een schoonheidsalon. Hierdoor wordt niet het gehele pand extra verwarmd maar alleen de benodigde ruimtes. De directe warmte zorgt ook voor een snelle opwarming van mensen die de kamer inkomen. Geen benauwde lucht maar het gevoel van zonnestralen.


Brochure over Redwell infrarood: De nieuwe manier van verwarmen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief