Ontdek de badkamer noviteiten van Sanidrõme

Ontdek de badkamer noviteiten van Sanidrõme

Om de zoveel jaar is het tijd om wat dieper na te denken over je badkamer. Voldoet deze nog steeds aan je wensen of kan deze ruimte eigenlijk wel een opknapbeurt gebruiken? Ga dan eens kijken in één van de showrooms van Sanidrõme, een wereld vol badkamerideeën, en ontdek de mogelijkheden en noviteiten.

Noviteiten in badkamerland

We zetten een paar mooie noviteiten van Sanidrõme voor je op een rij. En let op; tijdens de voordeelweken profiteer je van mooie acties! Vraag ernaar in de Sanidrõme showrooms of kijk op www.sanidrome.nl/voordeelweken.    

1. Wat te denken van een showerpipe?

Hansgrohe douche: regendouche met handdouche en thermostaatkraan Croma Select

Optimaal doucheplezier met een regendouche, handdouche en comfortabele thermostaatkraan in één compleet douchesysteem van Hansgrohe. Met de Selectknop van de Ctoma Select op de hoofd- en handdouche wissel je eenvoudig van straalsoort. In combinatie met de waterbesparende thermostaatkraan is deze showerpipe perfect geschikt voor renovatie en veilig in gebruik. Lees hier meer...

2. Douchewanden met maximaal schoonmaakgemak

Sealskin douchewand met Procare glas voor maximaal schoonmaakgemak

Een noviteit onder de douchewanden is een permanente glasbehandeling voor maximaal schoonmaakgemak, zoals het Procare-glas van Sealskin. ProCare is een nieuwe innovatieve oppervlaktebescherming voor veiligheidsglas, die het verouderingsproces van het glas afremt en het dof worden van het glas tegengaat. Jarenlang een heldere douchewand is het resultaat, telkens weer.

3. Nieuwe tegelseries met robuuste uitstraling

Tegels voor de wand en vloer van de badkamer. Met de looks van beton en het onderhoudsgemak van keramische tegels. Sphinx tegels via sanidrome

De nieuwe tegelserie Basilique van Sphinx Tegels combineert de looks van beton met het onderhoudsgemak van keramische tegels. De natuurlijke tinten crème, lichtgrijs, grijs en antraciet zorgen voor een robuuste, doch ingetogen uitstraling. Deze praktische en tijdloze serie is geschikt voor wanden en vloeren, mede door de verschillende formaten inclusief stroken en mozaïeken.

4. Een design douchegoot die gemakkelijk te reinigen is

Douchegoot Easy Drain biedt de zekerheid van een waterdichte douchevloer en is eenvoudig te reinigen

Kwaliteit en design van een betegelde douchevloer komen gek genoeg samen waar het water wegloopt. Met een douchegoot van Easy Drain kies je voor de zekerheid van een waterdichte douchevloer, die tevens eenvoudig te reinigen is. Er is ruime keuze in smalle en brede uitvoeringen. En zelfs een tegel kan dienen als afwerkrooster.

Al deze noviteiten zijn te bekijken in de showrooms van Sanidrõme!

Brochure over Ontdek de badkamer noviteiten van Sanidrõme aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP