Moderne WC-bedieningsplaten TECEnow

Moderne WC-bedieningsplaten TECEnow

De nieuwe WC-bedieningsplaten TECEnow zijn tijdloos, strak, duurzaam en heel gunstig in prijs. Een technisch perfecte en hoogwaardige oplossing, toe te passen in combinatie met het TECE inbouwreservoir. Ideaal want dat bespaart ruim 50 % op water!

Minimalistisch design

De nieuwe wc-bedieningsplaat van TECE is een esthetisch mooi vormgegeven serie, gemaakt van duurzaam kunststof. Door de hoogte van slechts 5 mm en het minimalistische design oogt TECEnow heel modern en stijlvol. Voor meer frisheid en hygiëne kan de bedieningsplaat worden voorzien van een inworpschacht. Deze wordt gebruikt om de reinigingstablet in het spoelreservoir te laten verdwijnen. Een must bij rimfree toiletten, maar ook ideaal bij andere toiletten, want lelijke plastic houders voor toiletblokjes en luchtverfrissers zijn niet langer nodig.
TECEnow heeft afmetingen van 220 x 150 mm en is leverbaar in het zwart, wit, mat chroom en glanzend chroom. De bedieningsplaat is geschikt voor bediening aan de voor- of bovenzijde (planchet) en ook geschikt voor vlakke wand inbouw.

Moderne en strakke wc-bedieningsplaat met inworpschacht voor reinigingstablet - TECEnow via Tece

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP