Kranen serie SX voor een luxe badkamer look

Kranen serie SX voor een luxe badkamer look

Designkranen geven je badkamer een chique wellness uitstraling. De kranen komen vaak in series in combinatie met bijpassende badkranen en (vrijstaande) douches, voor een mooie eenheid. Zo creëer je een badkamer die zo past in een luxe hotel. Deze nieuwste kranenserie is een mooi voorbeeld.

Badkamer kraan. 3-gats wandkraan SX serie via Burgmans Sanitair #kraan #wastafel #wandkraan #badkamer #badkamerinspiratie

Design kranen Cristina Rubinetterie

De designkranen-serie SX van Cristina Rubinetterie (ontworpen door Makio Hasuike & co) werden niet voor niets onlangs onderscheiden met een Archiproducts Design Award voor het excellente design. De RVS kranen zijn geïnspireerd op de beroemde RVS douchepijp, die was ontworpen voor buiten maar in de loop van de tijd steeds vaker wordt toegepast in binnenruimtes.

Kranen serie met douche en badkraan SX serie via Burgmans Sanitair #badkamer #kranen #douche #badkamerinspiratie

De SX kranen hebben een eenvoudige en natuurlijke vorm met een strakke esthetiek door een gebogen cilindrisch element. De vrijstaande uitlopen kunnen worden voorzien van een draaibaar plateau. De kranen zijn vervaardigd uit RVS 316, dit materiaal is zelfs bestand tegen zout water, chloriden en zuren.

Badkamer kraan SX serie via Burgmans Sanitair #waskom #kraan #badkamer #badkamerinspiratie

De SX serie is verkrijgbaar via Burgmans sanitair. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek de showroom

SX badkamer serie douche via Burgmans Sanitair #douche #douchekraan #kranen #badkamer #badkamerinspiratie


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief