Kleurrijke toilet bril met een glimlach

Kleurrijke toilet bril met een glimlach

Een kleurrijke touch in je woning mag weer, ook in de badkamer en de toiletruimte zorgt kleur voor een weergave van je eigen stijl. De Deense fabrikant van toiletzittingen Pressalit helpt een handje. De serie Scandinavia PLUS is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren, waaronder de nieuwe kleuren Dark Purple, Hot Pink en Midnight Blue. Daarmee ondergaat de badkamer of toiletruimte in een handomdraai een eigentijdse metamorfose.

Tijd voor kleur in je leven

Op internationale interieurbeurzen werd het duidelijk; kleur in het interieur is de trend als tegenhanger van de economische crisis. Muren, meubels en accessoires spetteren van kleur en zorgen voor een vrolijke kijk op het leven. De toiletzitting Scandinavia PLUS maakt het wel heel gemakkelijk om de badkamer of toiletruimte een kleurrijke make-over te geven. Kies een toiletzitting in je favoriete kleur, combineer deze met accessoires matten en handdoeken in een bijpassende of contrasterende tint en geniet van het vrolijke resultaat.

Designklassieker met glimlach

Een Scandinavia PLUS toiletzitting is niet alleen vrolijk qua kleur, maar ook qua design. Designers Sigvard Bernadotte en Acton Bjørn gaven de zitting de kenmerkende 'glimlachende voorkant' met een vriendelijke uitstraling. De eerste Scandinavia zitting werd in 1975 ontworpen en in de loop der jaren werd deze designklassieker steeds aangepast aan de eisen van de tijd en voorzien van innovatieve functies. Want een zitting moet niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en praktisch.

Krachtpatser

De nieuwste variant Scandinavia PLUS houdt terdege rekening met het feit dat mensen in Europa langer en gewichtiger zijn geworden. De zitting blinkt uit in draagkracht en stabiliteit en is tot 240 kilo belastbaar. Daarnaast biedt deze kleurrijke krachtpatser een perfecte pasvorm voor comfortabel zitten. Scandinavia PLUS is eenvoudig te reinigen. Door de lift-off functie zijn de zitting en deksel eenvoudig te verwijderen voor een grondige reiniging. De zitting heeft minder verborgen hoekjes en kantjes, waar bacteriën kunnen schuilen. Dankzij soft-close sluit de zitting even geruisloos als neerdwarrelende sneeuw.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief