HÜPPE wint prijs met innovatieve douchewanden

Douchewandfabrikant HÜPPE heeft met de nieuwe serie douchewanden s ’werelds belangrijkste innovatieprijs op het gebied van technologie, sport en lifestyle gewonnen. Het gaat hier om de internationale Plus X Award “Best Product of the Year” van 2012. De conclusie van de internationale jury uit 32 landen luidde: HÜPPE X1 heeft een maximale kwaliteit, een hoge mate van duurzaamheid, een indrukwekkend design en een uitstekende functionaliteit. HÜPPE is heel trots op deze innovatieprijs en verwacht, dankzij de aantrekkelijke prijzen, het hart van vele consumenten te veroveren.

De glazen douchewanden van de serie X1 imponeren met de hoogwaardige en robuust ogende chromen rand en subtiele profielen. Dankzij de constructie en de profielvrije segmenten is de transparantie groot en esthetisch mooi om te zien. De deur sluit altijd perfect dankzij de doorlopende magnetische afdichtstrip. Het reinigen van de glasplaat en de overlapping tussen de twee glazen segmenten is bijzonder gemakkelijk dankzij het reinigingsmechanisme, die met één vinger is te bedienen. Vanzelfsprekend is het glas echt veiligheidsglas, in de meeste gevallen 6 mm.

Het assortiment van de serie HÜPPE X1 bestaat uit 6 modellen, elk in meerdere afmetingen leverbaar bij een hoogte van 1.900 mm. Elke model kan HÜPPE leveren met een mooie bijpassende douchebak, model Verano.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen