Van ligbad tot doucheruimte met de badwand van HÜPPE

Niet elke badkamer is even groot en dan sta je bij het uitzoeken van de badkamer voor de keuze tussen een doucheruimte of een ligbad terwijl je het liefste beide zou willen. HÜPPE speet hierop in met de nieuwe serie badwanden. Met deze wanden van glas creëer je in een handomdraai van een ligbad een luxe en ruime douche. Geen spetterend water mee op de badkamer vloer en het plaatsen van de badwand gaat gemakkelijk en snel zonder hak- en breekwerk.

Design badwand

Speciaal voor plaatsing op ligbaden biedt HÜPPE meerdere designoplossingen met de badwandserie Design pure en Design elegance. De ontwerpstijl Pure is voor liefhebbers van minimalistisch en strak, de designstijl Elegance is natuurlijk en elegant vormgegeven. Deze vormgeving herkent u in de profielen, scharnieren en deurgrepen. Voor de meer stoere en prijsgunstige badkamer biedt HÜPPE de badwandserie Combinett 2. Al deze oplossingen vernieuwen de badkamer op een verantwoord mooie en functionele manier zonder al te hoge kosten.

De HÜPPE badwandenseries Design pure en elegance zijn het neusje van de zalm, puristisch of elegant, maar altijd met een hoge transparantie en hoge kwaliteit van de scharnieren en profielen. De badwanden zijn leverbaar als 1-delige, 2-delige (vast segment met zwaaideur) en als 2 of 3-delige zwaaivouwdeur of in combinatie met zijwand en fraai geïntegreerde plafondsteun. Er zijn verschillende standaard breedtematen te leveren, voor maatwerkprojecten kunnen speciale maten aangemaakt worden. De profielen zijn leverbaar in de meest gevraagde tinten, nl.: wit, zilvermat en chroomlook. Het echte 6 mm dikke veiligheidsglas, is als helder glas te leveren of met de zandstraaldecors Bubbles, Sand Plus of Privatima. Alle uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en de consument kan de badwand in een handomdraai reinigen.

Hueppe badwand   Hueppe badwand

Badwand voor hoekbad

Met de serie Combinett 2 kunt u voor baden in een nis of hoek, wandafsluitende gesloten oplossingen creëren. Het stoere karakter wordt bepaald door de doorlopende profiellijsten. Waar u uw douche-armatuur plaatst maakt niet uit. De serie bestaat uit een 2-delige en 3-delige badklapwand. Tevens is er ook een 3-delige badklapwand met een breed 1e segment, dat op de kopse kant van het bad geplaatst kan worden of een zijwand met geïntrigeerde plafondsteun. Deze serie kan ook als niet gesloten worden geïnstalleerd. Dankzij de verschillende oplossingen zijn verschillende en royale instapbreedten te creëren. De profielen zijn leverbaar in het wit en zilvermat. Het kunstglas is voorzien van een druppelmotief.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen