Geberit 300 Kids: met plezier de badkamer in

Geberit 300 Kids: met plezier de badkamer in

Het is voor kleuterleidsters of personeel van crèches ondoenlijk om alle kinderen op elk tijdstip tegelijk te helpen. Het scheelt daarom veel werk als peuters zelf naar hettoilet gaan en zelf hun handen kunnen wassen. Én het is natuurlijk ook in het belang van de ontwikkeling van het kind zelf. De Geberit 300 Kids-serie ondersteunt daarom kinderen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun lichaamsverzorging. Geberit brengt in deze serie vrolijke kinderwastafels en -closets waardoor zelfs de kleinsten zich zelfstandig kunnen verzorgen. Vanzelfsprekend staat de veiligheid voorop.

Kindvriendelijke wastafel & toilet

Geberit heeft sinds kort de bekende 300-serie opgedeeld in zeven segmenten om met één serie onder één merk invulling te geven aan alle projecten in renovatie, woningbouw, utiliteit, zorg, kinderdagverblijven en scholen. De 300 Kids-serie draagt bij aan de ontwikkeling van het kind op het gebied van lichamelijke verzorging en neemt het personeel van kleuterscholen en crèches veel werk uit handen. Elk onderdeel uit de Kids-serie, van wastafel tot kraan en closet, is afgestemd op kindvriendelijkheid, zowel op het gebied van het vrolijke design als van functionaliteit.

Sphinx 300 Kids - badkamer voor de kinderen

Het speel- en waterlandschap van de 300 Kids-serie is hét voorbeeld van hoe kinderen spelenderwijs kennismaken met lichaamsverzorging. Aan bijvoorbeeld de wastafel van maar liefst 180 cm breedte kunnen ze niet alleen leren hun handen te wassen of tanden te poetsen, maar is er ook een hoog pleziergehalte door met het water te spelen. De wastafel bestaat uit vier wasplekken op twee verschillende hoogtes. Tussen deze twee wasbakken is een tussenschot met overloopfunctie geplaatst zodat er bij verwijdering van dit tussenschot een waterstroom gecreëerd wordt, waar bijvoorbeeld met bootjes gespeeld kan worden.

Vanzelfsprekend staat ook hier de veiligheid voorop, de waskom heeft een zachte golfvorm met afgeronde hoeken. Dit geldt ook voor de kleine kinderwastafels, eveneens in golfdesign. Uniek zijn de speciaal ontwikkelde infrarode kinderkranen waarvan de bewegingssensor reageert op kinderhanden. De temperatuur van het water kan eenvoudig ingesteld worden en kent een automatische waterstop zodat er niet onnodig water wordt verbruikt.

Sphinx 300 kids dubbele wastafel en toilet voor kinderen

Als alternatief voor het arbeidsintensieve en tijdrovende werk van het legen van het potje brengt Geberit in deze Sphinx serie closets voor kinderen van alle leeftijden. De closets zijn leverbaar in de juiste hoogte voor alle leeftijden zodat kinderen veilig kunnen zitten en makkelijk kunnen opstaan. De zitring is afneembaar zodat deze makkelijk te reinigen is. Dankzij de verschillende zithoogtes en het goede zitcomfort kunnen zelfs de kleinste kinderen moeiteloos en veilig alleen naar het toilet.

Meer weten? Vraag de brochure aan of bezoek de website van Geberit om de verschillende producten uit de 300 Kids serie te bekijken

Brochure over Geberit 300 Kids: met plezier de badkamer in aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP