Extra smalle douchegoten met strak design

Ben je op zoek naar een extra smalle douchegoot voor de (inloop) douche? De RVS douchegoten van de Perfect Line zijn slechts 35 mm breed en hebben een afvoercapaciteit van 30 liter per minuut. De uiterst smalle goot heeft een uitneembaar en waterdicht geurslot van ABS kunststof. De roestvrijstalen douchegootjes zijn laag in prijs en Made in Holland!

Smalle goten in 3 verschillende uitvoeringen

Douchegoot Perfect Line. Extra smalle RVS douchegoot van den Berg afvoerputten

Douchegoot met 1 inlaatsleuf

De standaard uitvoering van de Perfect Line is een smalle goot voorzien van een rooster met verticale sleufjes. Een tweede uitvoering is hierboven afgebeeld en een design rooster met een speciaal gevormd deksel met 1 inlaatsleuf in het midden. De goot heeft voldoende wateropname en heeft een strakke en luxueuze uitstraling.

Douchegoot Perfect Line. Met teakhouten rooster van den Berg

Met stijlvol teakhouten rooster

De derde uitvoering is een stijlvolle design oplossing met een geheel teakhouten rooster. Dit rooster heeft dezelfde verticale sleufjes als de RVS standaard uitvoering, zoals hierboven is afgebeeld. De strakke en smalle douchegoten vanvan den Berg afvoerputten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met drie verschillende deksels. Een stijlvolle oplossing voor elke douche!

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen