Ervaar & win de Geberit AquaClean douchewc

Ervaar & win de Geberit AquaClean douchewc

Wat is een douchewc en wat doet het met je gevoel? Iedereen mag het komen ontdekken: onder het motto ‘Mijn eerste keer’ doorkruist Geberit dit voorjaar heel Nederland. Tijdens de Geberit AquaClean tour krijg je de kans om op een unieke manier de verfrissende reiniging met water te ervaren. In een bijzondere omgeving leer je deze natuurlijke vorm van intieme hygiëne kennen. Door de douchewc uit te proberen maak je kans op een Geberit AquaClean douchewc inclusief installatie binnen één dag.

Een ​​nieuwe vorm van hygiëne

Win een Geberit Aquaclean Sela douchewc bij de Geberit Roadshow 

Met de AquaClean roadshow** komt Geberit naar jou toe en deze ‘eerste keer’ belooft een uitzonderlijke ervaring. Onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne zouden weleens voorgoed kunnen veranderen! In de truck krijg je op verschillende manieren informatie over het reinigen met water: allereerst kan je ervaren hoe een waterstraal uit een AquaClean douchewc voelt op je hand, zijn er verschillende modellen van de AquaClean douchewc te zien en kan iedereen zelfs vrijblijvend de douchewc testen en het reinigen met water voor het eerst op het toilet ervaren in de Geberit AquaClean truck. Door de douchewc uit te proberen maak je kans op een Geberit AquaClean douchewc inclusief installatie binnen één dag.

Reinigen met water op het toilet

Aquaclean Sela douchewc van Geberit

De meeste mensen nemen één keer per dag een douche of een bad en wassen hun handen regelmatig. Water speelt een belangrijke rol bij de persoonlijke hygiëne – overal, behalve bij de intieme zone, waarvoor droog papier gebruikt wordt. En dat, terwijl reiniging met water veel zachter en hygiënischer is. Dit is waar de handige Geberit AquaClean douchewc van pas komt: een douchearm in het toilet komt, met één druk op de knop, tevoorschijn en reinigt zachtjes je onderlichaam met warm water.

Ervaar en win: een douchewc inclusief installatie in 1 dag

De campagne heeft als doel om heel Nederland enthousiast te maken voor reinigen met water op het toilet. Naast de douchewc als product, zal de roadshow ook gericht zijn op de persoonlijke ervaring. In de truck zal het Geberit AquaClean promoteam het onderwerp van persoonlijke reiniging met water ter sprake brengen en je uitnodigen een douchewc te testen. De eerste ervaring met een Geberit AquaClean douchewc is altijd een belevenis! Maar als je het eenmaal ervaren hebt, wil je niet meer zonder!

Geberit Roadshow**

Vanaf 13 mei t/m 26 juni toert de AquaClean truck door Nederland en bezoekt het AquaClean-team diverse plaatsen en evenementen, zoals de Libelle Zomerweek in Almere, Design District in Zaandam, het Italië evenement Haarzuilens, Fleurig Huis & Tuin bij Appeltern, Farm & Country fair in Aalten, Villa Arena in Amsterdam, het stadsplein van Amstelveen, wooncentrum Nijhof in Baarn en stadscentrum Het Valkhof in Nijmegen. Lees hier meer...

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP