pinterest
Elektrische handdoekdroger JAY, het nieuwste product van Instamat

Elektrische handdoekdroger JAY, het nieuwste product van Instamat

Simpel, elegant en functioneel. Dit zijn de kenmerken van de elektrische handdoekdroger JAY, het nieuwste product in het assortiment van Instamat.

De JAY is een elegante accessoire om een handdoek op te hangen. Naast de elegante vormgeving, biedt het ook nog de extra functie dat de handdoek wordt verwarmd. Op deze manier is er altijd de beschikking over een warme handdoek zonder afhankelijk te zijn van de centraleverwarming. Door haar slanke vormgeving en de twee hoogte maten, 820mm en 1720mm, is de JAY in bijna iedere situatie toepasbaar. Zowel in badkamer als keuken.

FotoElektrische handdoekdroger JAY, het nieuwste product van Instamat   FotoElektrische handdoekdroger JAY, het nieuwste product van Instamat

De JAY is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is alleen leverbaar in een elektrische uitvoering. De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de JAY in bedrijf is brandt er een licht onder de knop. Het toepassen van meerdere JAY’s is ook geen probleem aangezien het verbruik ongeveer net zo veel is als een normale gloeilamp. De JAY kan zowel in nieuwe als bestaandebadkamers of keukens worden gemonteerd, in een inbouw en een opbouw uitvoering.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen