pinterest
Easy Drain MODULO, aan u de keuze!

Easy Drain MODULO, aan u de keuze!

De zegetocht van Easy Drain begon zo’n 7 jaar gelden en heeft nagenoeg iedere badkamer veroverd. Waar iedereen stopt, gaat Easy Drain nu verder met zijn MODULO Serie. Drie geheel nieuwe series worden aan het uitgebreide pakket van Easy Drain toegevoegd. Geheel modulair opgebouwd en zal aan iedere wens voldoen. Alle vrijheid voor particulier en installateur.

De Easy Drain Modulo serie is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar;

Easy Drain Modulo Basic
De basis voor iedere badkamer met ruime keuze in roosters en een riante afvoercapaciteit.

Easy Drain Modulo TAF
Subtiele edelstaal omlijsting en het gepatenteerde TAF systeem is de waarborg voor de waterdichtheid.

Easy Drain Modulo TAF WALL
Naadloze waterafvoer langs de wand met unieke muurverbinding waardoor er een zeer fraaie afwerking ontstaat. En de waarborg voor de waterdichtheid.

U bepaalt het karakter van uw badkamer. U stelt uw Easy Drain product modulair samen. Kies de uitvoeringsvorm die uw voorkeur heeft. Maak uw keuze uit het ruime assortiment roosters en combineer dit met een inbouwdeel voor een naadloze montage.

Meer vrijheid. Meer design.

Naast de Easy Drain Modulo serie komt er ook de Easy Drain Modulo Design serie. Geef uw badkamer iets extra’s met een bijzondere designomlijsting en stijlvolle roostercollectie van de Easy Drain Modulo Design serie. Zo vindt u in deze serie, glas, tegel, gepolijste en verchroomde roosteruitvoeringen. Allemaal verwerkt binnen een subtiele edelstaal omlijsting plus de waarborg dat het waterdicht is Door de geringe inbouwhoogte is de Modulo zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Dus niet alleen mooi, maar ook functioneel. Topkwaliteit, design en duurzaamheid gaan hand in hand. Precies wat u van een echte Easy Drain mag verwachten.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen