Easy Drain MODULO, aan u de keuze!

De zegetocht van Easy Drain begon zo’n 7 jaar gelden en heeft nagenoeg iedere badkamer veroverd. Waar iedereen stopt, gaat Easy Drain nu verder met zijn MODULO Serie. Drie geheel nieuwe series worden aan het uitgebreide pakket van Easy Drain toegevoegd. Geheel modulair opgebouwd en zal aan iedere wens voldoen. Alle vrijheid voor particulier en installateur.

De Easy Drain Modulo serie is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar;

Easy Drain Modulo Basic
De basis voor iedere badkamer met ruime keuze in roosters en een riante afvoercapaciteit.

Easy Drain Modulo TAF
Subtiele edelstaal omlijsting en het gepatenteerde TAF systeem is de waarborg voor de waterdichtheid.

Easy Drain Modulo TAF WALL
Naadloze waterafvoer langs de wand met unieke muurverbinding waardoor er een zeer fraaie afwerking ontstaat. En de waarborg voor de waterdichtheid.

U bepaalt het karakter van uw badkamer. U stelt uw Easy Drain product modulair samen. Kies de uitvoeringsvorm die uw voorkeur heeft. Maak uw keuze uit het ruime assortiment roosters en combineer dit met een inbouwdeel voor een naadloze montage.

Meer vrijheid. Meer design.

Naast de Easy Drain Modulo serie komt er ook de Easy Drain Modulo Design serie. Geef uw badkamer iets extra’s met een bijzondere designomlijsting en stijlvolle roostercollectie van de Easy Drain Modulo Design serie. Zo vindt u in deze serie, glas, tegel, gepolijste en verchroomde roosteruitvoeringen. Allemaal verwerkt binnen een subtiele edelstaal omlijsting plus de waarborg dat het waterdicht is Door de geringe inbouwhoogte is de Modulo zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Dus niet alleen mooi, maar ook functioneel. Topkwaliteit, design en duurzaamheid gaan hand in hand. Precies wat u van een echte Easy Drain mag verwachten.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen