Duscholux introduceert een nieuwe variant binnen haar assortiment van ruimtebesparende badkamerconcepten

Royale douche en instapbad in één

Duscholux introduceert een nieuwe variant binnen haar assortiment van ruimtebesparende badkamerconcepten. De nieuwe Piccolo Step-in biedt een betaalbare oplossing voor mensen met grootse badkamerwensen; een royale douche én een comfortabel instapbad in één. Het bad is voorzien van een verplaatsbare deur, voor een lage instap. Daarmee is Piccolo Step-in een all-inclusive oplossing voor alle leeftijdsgroepen. Voor singles, jonge gezinnen, ouderen, mensen met een mobiliteitsbeperking en voor partners waarvan de één de voorkeur geeft aan douchen en de ander aan baden.

Ducholux    

Piccolo Step-in is een combinatie van een royale doucheruimte met douchewand en een comfortabel bad met een ergonomisch gevormde rugzijde voor optimaal ligcomfort. De douchewand - voor bescherming tegen spatwater - bestaat uit een één- of tweedelige vouwwand die draaibaar is naar beide zijden. Bij het douchen blijft de lage, veilige instap open en doet de verplaatsbare deur dienst als aflegplateau voor handdoek en douchebenodigdheden. De in de toegang te plaatsen deur wordt bij het baden in de opening geschoven voor een waterdichte afsluiting. Het sluitelement is eenvoudig te plaatsen en heeft geen storend beslag aan de binnenzijde. Bij het baden doet de deur eveneens dienst als handig aflegplateau.

De verplaatsbare deur is gemaakt van transparant materiaal. Wanneer de deur in de opening is geschoven, geeft geïntegreerde LED-verlichting door middel van kleur aan of de deur goed gesloten is of niet. Tijdens het baden zorgt de LED-verlichting voor een subtiele, van kleur wisselende sfeerverlichting in de transparante rand van het aflegplateau van de deur.

Piccolo Step-in is in design en functie een smaakvolle eenheid. Het concept een ruim bemeten douchegelegenheid met maximale bewegingsvrijheid en een comfortabel inloopbad met onbelemmerde toegang.

Piccolo Step-in is vanaf juli leverbaar, vanaf 3.500 euro (excl. BTW) voor het bad met deur en vanaf 4.538 euro (excl. BTW) in combinatie met een 2-delige badwand.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen