Drievoudige wellness belevenis van Artweger in nieuwe look

Douche, ligbad en whirlpool in één. De Twinline van Artweger biedt maximaal comfort en vraagt minimale ruimte. Met deze nieuwe bekledingen kunnen nu ook elegante kleuraccenten in de badkamer worden gezet.

Artweger   Artweger

Snel douchen, tandenpoetsen en wegwezen behoort tot het verleden. Tegenwoordig verblijft men lekker lang in de badkamer en geniet er van al het comfort. Hier laat men zich verwennen, vindt er rust en ontspanning en brengt een beetje ‘wellness’ in de eigen woning.

Mooi design is belangrijk, uitstekende techniek evenzeer maar bij de Twinline van Artweger is die keurig verstopt achter edele oppervlakken van de elegante baden. Artweger, de uitvinder van deze unieke combinatie van een volwaardige douche en ligbad, verbindt hier comfort, veiligheid, functionaliteit en esthetica. Voor mensen, die nog meer ontspanning zoeken, is de gehele Twinline-reeks ook leverbaar als whirlpool met massagejets.

Met de verandering van de badkamer tot een luxe oase hebben zich ook de wensen qua design veranderd. Rechtlijnige vormen, grote glasvlakken en elegante kleuraccenten domineren de badkamertrends. Precies dat vindt men terug in de Twinline serie van Artweger. Voor de individuele touch zorgen nieuwe badbekledingen, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Naast de decente kunststofoppervlakken in wit biedt Artweger glanzende glasbekledingen aan in de kleuren transparant, bordeaux en antraciet.

Brochure over Drievoudige wellness belevenis van Artweger in nieuwe look aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP