Douchewanden & deuren voor de inloopdouche

Douchewanden & deuren voor de inloopdouche

Douchen zorgt voor een verfrissend en ontspannen gevoel. Alles is daar ook op gericht in de badkamer. Van ontspanning en verkwikking onder een regendouche tot de weldaad van massagejets en van luxueuze inloopdouches tot multifunctionele douchecabines. Ook de ontwikkeling van de glazen douchewanden en deuren zijn het noemen waard.

Veel glas en minimale profielen

Als één badkamertrend de schoonheidsprijs verdient, dan is het wel de inloopdouche. Deze douches zijn de afgelopen jaren steeds groter geworden. Het gebruik van veel glas en minimale profielen vergroot het gevoel van ruimtelijkheid nog eens extra. De glaspanelen zijn direct op de badkamervloer of douchebak geplaatst.  De losse glaspanelen zijn verkrijgbaar in veel formaten en ze kunnen desgewenst op maat worden gemaakt. Hiermee wordt een unieke doucheopstelling gecreëerd, die naadloos aansluit op persoonlijke woonstijl en wensen.

Voorbeelden van glazen douchewanden en douchedeuren

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Inloopdouche met glazen douchewand en bewegenede zijpanelen - Walk In Lavida van HSK douchecabines
Walk In Lavida van HSK Douchecabines heeft een imposamt glazen frontelement en twee 180° draaibare zijpanelen. De 8 mm dikke glasplaten en het strakke bijpassende Lavida douchepaneel zorgt met een hoogte van 220 cm voor nieuwe dimensies met betrekking tot design en ruimte. Een mooie oplossing voor de inloopdouche.

Vrijstaande douchewand Lamell van Balance

Het LameLL systeem van Balance is opgebouwd uit relatief kleine glaspanelen. Door de uitgekiende constructie worden de glaselementen gepotdekseld in het framewerk gehangen. Er kan gekozen worden voor helder, gesatineerd of spiegelglas of creatieve combinaties hiervan. Het framewerk is gemaakt van mat geslepen of hoogglans gepolijst RVS.

Aquaconcept glazen douchewand en douchedeuren Style Concept

De design glazen douchewanden uit de Style Concept lijn van Aquaconcept kunnen op maat worden gemaakt. Ze bestaan uit 8 mm veiligheidsglas met bevestigingen in chroomkleur. De maatwerk douchewanden zijn een subtiele combinatie van hoogwaardige materialen en de modernste lasertechnologie. Het resultaat: een bijzonder aantrekkelijke en evenwichtige douche waarbij glas en scharnieren in elkaar kunnen vloeien. Gemakkelijk te reinigen en onderhouden

Glazen schuifdeuren voor de douche van Artweger

Schuifdeuren zijn populair in de badkamer, vanwege hun ruimtebesparende aspect. Een van de highlights van ARTWEGER zijn de modellen HIGHLINE+ die de ophanging van de deurelementen hebben omgedraaid, waardoor de deur vanaf de onderkant begeleid wordt. De voordelen zijn onder meer weinig geluid, buitengewone stabiliteit en een elegante uitstraling. Via Burgmans Sanitair BV

Kermi douchewand Walk In met tweede glaspaneel in spiegelglas

In een badkamer met een inloopdouche Walk-In XB van Kermi kan je genieten van persoonlijke wellness. Met een extra glaspaneel is deze zelfs te verbreden (XB WIH) tot maximaal 60 centimeter. Handig voor slecht bereikbare ruimtes, waar je toch een grote inloopdouche wilt creëren. Kermi geeft ook de mogelijkheid een tweede glaspaneel in spiegelglas uit te voeren. Het veiligheidsglas is 8 millimeter dik.

Vouwdeuren voor de douche van HSK
De draai- en vouwdeuren van HSK Douchecabines zwenken van binnen naar buiten en bieden een comfortabele instap. Acht millimeter veiligheidsglas, markant beslag en hoogwaardige afwerking zorgen voor een stijlvol design en puur doucheplezier. Veel bewegingsvrijheid en ruimte – ook als je de douche niet gebruikt. 

Glazen douchewanden en deuren uit de Relax serie van Luca Sanitair

De douchedeuren van het Italiaanse merk Relax kenmerken zich door de functionele vormen en zijn innovatief, flexibel en comfortabel. Het uitgebreide assortiment biedt de mogelijkheid tot het creëren van een reeks oneindige mogelijkhede en is geschikt voor vrijwel iedere doucheruimte en situatie. Van inloopdouches, douchecabines, XXL douches, douches met draai- en schuifdeuren tot en met douches met en zonder profiel. Via Luca Sanitair

Inloopdouche met douchewand en schiedingswand Fiora Wall

Concept Wall van Fiora kan dienen als een douchewand of een scheidingswand en omgevormd worden tot een verwarming of een combinatie vormen van alle functies ineen. De wanden kunnen worden uitgevoerd in maten van 70/80/90 breed tot 1950 hoo en zijn verkrijgbaar in texturen leisteen en Bricks in 8 effen kleuren en 6 nature kleuren.

Meer douchewanden & douchedeuren bekijken?

Meer informatie en inspiratie op het gebied van douchewanden en deuren vind je bij product in beeld. Je vindt hier veel verschillende producten en oplossingen voor de (inloop)douche. Bezoek ook eens onze inspiratie-borden op Pinterest. Via onze brochure-service kan je gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie. 

Foto boven artikel: Kermi

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief