pinterest
Doucheplezier met Kludi Fizz

Doucheplezier met Kludi Fizz

De hand- en hoofddouches van de serie KLUDI FIZZ zijn buitengewoon vorm gegeven en dat komt hun functionaliteit ten goede. De greep en de douchekop van de handdouches vormen een vloeiend geheel. Het water kan ongeremd stromen en dit bevordert de intensiteit van de stralen. Het resultaat is perfect douchecomfort.

Verschillende waterstralen

Een met de duim licht bedienbare verstelknop zorgt ervoor dat met één hand de gewenste straalsoort gekozen kan worden. De volumestraal stroomt uit 75 openingen, is gelijkmatig en zacht, als een milde regenbui in mei. De boosterstraal centreert de straal en bundelt de kracht van het  water voor revitaliserende reiniging en ontspannende massage. De "smoothline" produceert een watergordijn, in één lijn worden de schouders weldadig getrakteerd op klaterend water. Een kalksnelreingingsysteem en innovatieve techniek houden de douchestralen ook bij een geringere watertoevoer in stand.

De KLUDI FIZZ hoofddouche: 1, 2, 3 mogelijkheden.

De hoofddouche heeft meerdere mogelijkheden. Zo kan bijvoordbeeld een wandhouder op de muur worden gemonteerd, waarin een handdouche geplaatst wordt. Doordat de sproeistand 36 graden verstelbaar is, komt het water altijd op de ideale plaats terecht. De tweede mogelijkheid is een hoofddouche met 2 segmenten die onafhankelijk van elkaar om hun as kunnen draaien. De in elkaars verlengde liggende segmenten laten ook breedgeschouderde personen geheel nat worden. De derde mogelijkheid is het summum op douchegebied. De vormgeving ziet er futuristisch uit. 3 organische segmenten die samen een ronding vormen zorgen ervoor dat het gehele lichaam met water wordt bedekt. Ook hier zijn de segmenten draaibaar zodat het water individueel ingesteld kan worden.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen