Doucheplezier met Kludi Fizz

De hand- en hoofddouches van de serie KLUDI FIZZ zijn buitengewoon vorm gegeven en dat komt hun functionaliteit ten goede. De greep en de douchekop van de handdouches vormen een vloeiend geheel. Het water kan ongeremd stromen en dit bevordert de intensiteit van de stralen. Het resultaat is perfect douchecomfort.

Verschillende waterstralen

Een met de duim licht bedienbare verstelknop zorgt ervoor dat met één hand de gewenste straalsoort gekozen kan worden. De "volumestraal" stroomt uit 75 openingen, is gelijkmatig en zacht, als een milde regenbui in mei. De "boosterstraal" centreert de straal en bundelt de kracht van het  water voor revitaliserende reiniging en ontspannende massage. De "smoothline" produceert een watergordijn, in één lijn worden de schouders weldadig getrakteerd op klaterend water. Een kalksnelreingingsysteem en innovatieve techniek houden de douchestralen ook bij een geringere watertoevoer in stand.

De KLUDI FIZZ hoofddouche: 1, 2, 3 mogelijkheden.

De hoofddouche heeft meerdere mogelijkheden. Zo kan bijvoordbeeld een wandhouder op de muur worden gemonteerd, waarin een handdouche geplaatst wordt. Doordat de sproeistand 36 graden verstelbaar is, komt het water altijd op de ideale plaats terecht. De tweede mogelijkheid is een hoofddouche met 2 segmenten die onafhankelijk van elkaar om hun as kunnen draaien. De in elkaars verlengde liggende segmenten laten ook breedgeschouderde personen geheel nat worden. De derde mogelijkheid is het summum op douchegebied. De vormgeving ziet er futuristisch uit. 3 organische segmenten die samen een ronding vormen zorgen ervoor dat het gehele lichaam met water wordt bedekt. Ook hier zijn de segmenten draaibaar zodat het water individueel ingesteld kan worden.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen