Design douchegoten van TECE

Met de populariteit van de inloopdouche, winnen de onzichtbare douchegoten snel terrein. Het zijn prachtige, esthetische oplossingen, waardoor het douchewater geen kans krijgt de badkamer in te lopen.  Een meer dan stijlvolle afwerking van de doucheruimte

Onzichtbare douchegoten

Design douchegoot natuursteen | TECEdrainline
Natuursteen douchegoot | TECEdrainline

De afvoer wordt in de tegel-, terrazzo, natuursteen of gietvloer weggewerkt waardoor de onderliggende goot van roestvrij staal niet te zien is. Er blijft alleen een smalle voeg zichtbaar. Helemaal bijzonder zijn de douchegoten, die zijn afgedekt met duurzaam glas. Dit geeft de doucheruimte een zeer exclusieve look!

Glazen douchegoot | TECEdrainline

Desig douchegoot glas | TECEdrainline

Glas is een duurzaam materiaal en wordt vanwege de bijzondere eigenschappen steeds meer toegepast in de moderne architectuur. Daarom ontwikkelt de toonaangevende fabrikant TECE, speciaal voor badkamers en toiletruimten, steeds meer glazen armaturen. Zo heeft het bedrijf de serie TECEdrainline douchegoten uitgebreid met drie prachtige afdekkingen van duurzaam glas.

Wat de kleur betreft kunt u kiezen uit het trendy wit, soft mintgroen of gitzwart. Het materiaal en de kleuren passen in de huidige badarchitectuur en zijn bovendien perfect afgestemd op de badaccessoires van vele andere merken. Het ontwerp sluit ook naadloos aan bij het moderne design van TECE’s eigen design wc-bedieningsarmaturen TECEloop en TECEsquare. De glazen afdekkingen van deze design douchegoten hebben een slanke zichtbreedte van slechts 73 mm. Ze zijn leverbaar in lengten van 700, 800, 900, 1.000, 1.200 of 1.500 mm. Om scherpe kanten te vermijden zijn aan de randen ronde hoeken geslepen. Het veiligheidglas is zeer sterk en bestand tegen belastingen van zelfs 300 kg. De afdekking wordt ondersteund door de robuuste constructie van de roestvast stalen douchegoot.

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP