pinterest
De luxe van een ligbad: baden in 2012

De luxe van een ligbad: baden in 2012

Vrijwel elke badkamer is tegenwoordig geschikt voor een bad, ook een kleine badkamer. Baden komen in alle soorten en maten. Ze hoeven niet meer rechthoekig te zijn, niet meer wit, niet meer betegeld en ze mogen vrij in de ruimte staan. Voor de kleine badkamers zijn er genoeg ruimtebesparende oplossingen, zoals een hoekbad of een combinatie van een douche en bad. Voor de ruimere badkamer zijn er legio mogelijkheden. Nog steeds is het vrijstaande bad een grote trend voor de badkamer. Met alle prachtige vormen die baden tegenwoordig meekrijgen, is ‘wegstoppen’ in een hoek er niet meer bij. Ronde baden, ovalen baden of vreemdere vormen zoals een driehoek worden zo het middelpunt van de badkamer.

 FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012    FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012

 

Bijzondere materialen

Een andere trend is het materiaal waarmee gewerkt wordt. Het is tegenwoordig niet gek meer om een bad van hout, glas, marmer of composietsteen te laten plaatsen. Houten baden, baden gebaseerd op de tobbe van vroeger, zijn een nieuwe trend. Maar een bad van beton of afgewerkt met natuursteen is ook een optie voor de badkamer. Bedenk wel dat hier met zware materialen is gewerkt, in tegenstelling tot het lichtgewicht bad van acryl. Het voordeel van de meer standaard materialen afgewerkt met emaille is de duurzaamheid. Acryl, gietijzer en plaatstaal gaan relatief langer mee dan een bad van hout bijvoorbeeld, hoewel bepaalde houtsoorten toch ook al zo’n vijftien jaar mee kunnen. Het standaard witte bad is nog steeds oogstrelend in bijzondere ontwerpen, maar ook kleur mag tegenwoordig. Vooral het zwarte bad steekt dan met kop en schouders boven deze trend uit. Matzwart of een glimmend zwart bad, met bijbehorend ander zwart sanitair, het kan niet donker genoeg zijn. Voor de vrolijke noot kan het bad ook in een andere kleur dan zwart of wit. Een groen bad bijvoorbeeld, of rood.

FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012   FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012

 

Luxe extra's

In bad liggen is ontspanning, een moment voor uzelf. Daarom kunt u het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is mogelijk om die ontspanning extra mee te stimuleren. Aromatherapie, hydromassage, maar ook televisie kijken vanuit bad of heerlijk muziek luisteren met een geluidsinstallatie. Maar uiteindelijk is het ideale bad voor iedereen anders. Probeer een bad daarom altijd uit. Dat kan in de showroom, volledig gekleed. Zo kunt u letterlijk voelen of het bad goed ligt of zit.

FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012   FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012


FotoDe luxe van een ligbad: baden in 2012

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen