Doucheset met thermostatische mengkraan van Damixa

Douchen is al lang niet meer alleen maar om te reinigen, maar wordt vooral geassocieerd met een beleving, het ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, even ontspannen en genieten. Een douche met hoofddouche verhoogd de beleving van een douchebeurt maar is tot nu toe altijd gezien als een luxe met een hoge prijs. Damixa maakt deze douchebeleving bereikbaar voor een breder publiek waarbij ze ook nog een oogstrelend product levert voor een betaalbare prijs.

Complete douchesets

Sinds de succesvolle introductie van Akita een jaar geleden, heeft Damixa twee nieuwe modellen geïntroduceerd: Dikara en Slate 2. Beide zijn complete douchesets inclusief thermostatische douchemengkraan. Dikara heeft een grote ronde hoofddouche van 200 mm doorsnede en een prachtige handdouche Kudos Grande. De Slate 2 doucheset heeft ook een hele prachtige hoofddouche maar deze is rechthoekig in plaats van rond. Deze set valt tevens op door zijn bijzondere zwarte accenten waardoor het unieke uitstraling heeft. De zwarte details komen terug in de rechthoekige hoofddouche van 210 x 297 mm, de handdouche en op de grepen van de douchethermostaat.

Mooi en functioneel

De standaard vandaag de dag is steeds meer dit soort douchesets in nieuwe badkamers of renovaties. De Damixa reeks bevat nu modellen van eenvoudig en functioneel tot de meer design modellen zoals Slate en G‐type. Doordat de prijzen laag van start gaan zijn de douchesets betaalbaar zijn voor iedereen. De douche moet er niet allemaal mooi uit zien, maar vooral ook functioneel zijn. Daarom zijn Damixa thermostatische kranen voorzien van waterbesparing en temperatuurbegrenzer om water en energie te besparen. Alle douches behalve G‐type hebben een verstelbare stijgbuis die in hoogte afgesteld kan worden op de hoogte van het plafond in badkamer in combinatie met de gebruikers van de douche.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen