Bedieningsplaten TECEsquare

Een nieuwe serie speciaal voor urinoirs: vlak in wand en trendy design

Het urinoir zien we steeds vaker terugkomen in de toiletruimte van Nederlandse woningen. Het zijn fraaie exemplaren, functioneel gevormd en mooi design. De nieuwe serie bedieningsplaten TECEsquare speciaal voor urinoirs zijn verrassend vlak, duurzaam en hebben een minimalistisch design. TECE heeft hiermee een logische aanvulling op het succesvolle assortiment van bedieningsplaten voor toiletten. Het bijzondere ontwerp is ontwikkeld in samenspraak met visionaire architecten. Het resultaat is een strakke vormgeving, waarmee TECE inmiddels twee designprijzen heeft gewonnen: de DESIGN PLUS en de Reddot Design Award.

Exclusieve vormgeving van glas en metaal 

TECEsquare bedieningsplaat urinoir | TECE

De nieuwe bedieningsplaten voor urinoirs zijn leverbaar in twee duurzame basisuitvoeringen, glas en metaal. De metalen serie bestaat uit drie strakke modellen: één van geborsteld roestvaststaal, één van glanzend chroom en één voorzien van een witte glanzende coating. De prachtige serie van glas kan geleverd worden in de kleuren softgroen, trendy wit of gitzwart. Bij de glazen serie is de toets in vele kleuren leverbaar, waaronder wit, zwart of goudkleurig.

Unieke inbouw

Naast de exclusieve vormgeving is ook de inbouw uniek. Alle TECEsquare bedieningsplaten kunnen namelijk vlak in een wand worden ingebouwd. Voor de inbouw levert TECE een handig inbouwraam. Met het inbouwraam kan de installateur de bedieningsplaat zodanig installeren, dat deze iets uit de wand steekt. Optisch gezien betekent dit gelijk aan de wand. TECE biedt nog een extra voordeel. Bij de metalen modellen zorgt een dunne slijtvaste beschermlaag ervoor, dat na gebruik geen vingerafdrukken zichtbaar zijn.

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP