Badkamermeubels Zaro van Dansani: voor pure minimalisten

De badkamermeubelserie Zaro van de Deense fabrikant Dansani is een aantrekkelijke serie voor liefhebbers van puur minimalisme in de badkamer. Zaro heeft een sobere en functionele vormgeving met een gewaagde en vernieuwende materiaalkeuze. Het badkamermeubel is beschikbaar in diverse uitvoeringen met zwarte of grijze rubbercoating, in mat witte lak, in notenhout of driftwood. Zaro is te combineren met diverse wastafels, spiegels, spiegelkasten en hoge kolomkasten.

Eén enkele lade en design sifon

De uitvoering van het meubel met één enkele lade heeft de meest minimalistische uitstraling en vormt een stijlicoon in de badkamer. In deze uitvoering wordt het Zaro meubel gecombineerd met een fraaie design sifon die gezien mag worden. Maar de sifon is ook onzichtbaar weg te werken in de lade. Het zuivere, minimalistische karakter van Zaro wordt extra benadrukt door de geïntegreerde greeplijst in de lade. Door het ingebouwde soft-closebeslag sluit de lade soepel en geluidloos. De volledig uittrekbare, zelfsluitende lade is voorzien van solide, metalen zijkanten met geïntegreerde laderails. Bovendien is de lade in hoogte en breedte instelbaar. Een handige ladeverdeler, met naar eigen inzicht te verplaatsen opbergbakken van massief eikenhout, zorgen dat alle accessoires en benodigdheden overzichtelijk op hun plaats blijven. Als optie kan gekozen worden voor energiezuinige LED-verlichting boven de lade. Dit zorgt voor een bijzonder sfeeraccent en voor extra veel licht over de inhoud. De aluminium verlichtingsrail is discreet weggewerkt over de volledige breedte van de lade.

Lade van badkamermeubels van Dansani

Wastafel naar wens

Afhankelijk van de gewenste uitstraling en gebruiksgemak is Zaro te combineren met diverse wastafels. Voor een optimaal minimalistische uitstraling is de combinatie met de wastafels Menuet, Kantate of Square een goede keuze. Menuet is een keramische wastafel met een brede rand, Kantante blinkt uit door het ultraplatte design van het keramiek. De wastafel Square van gegoten marmer is hoekig, robuust en stoer.

Spiegels en kasten

Dansani biedt een keur aan spiegels en spiegelkasten met geïntegreerde lichtvelden, met elk hun eigen uitstraling voor een combinatie naar wens. Voor extra opberggemak kan het minimalistische badkamermeubel gecombineerd worden met hoge kolomkasten.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen