Nieuwe serie badkamermeubelen van Primabad

De badkamer staat tegenwoordig hoog op het lijstje van ruimtes die we zouden willen vernieuwen of aanpassen. Het huidige aanbod laat dan ook aan niets te wensen over. Primabad heeft een nieuwe lijn strakke badkamermeubels met voldoende opbergruimte die ook zeer geschikt zijn voor de kleinere badkamer. De third Editions is de 3e “actielijn” badkamermeubelen van Primabad.

 Badkamermeubel third editions | Primabad    Badkamermeubel third editions | Primabad


Primabad badkamermeubelen worden gemaakt met hoogwaardige materialen en hebben een onberispelijke afwerking. De Third Editions heeft een commerciële dieptemaat van 46 cm. en is leverbaar in de breedtematen 60, 80, 100 en 120 cm. in combinatie met een wit, keramisch wastafelblad. De wastafelkasten zijn voorzien van 2 laden met sluitdemping en chromen grepen en te leveren in de kleuren, wit, molina eiken, antraciet eiken, acryl wit hoogglans en acryl antraciet hoogglans. De kleuren van de kastcorpus en fronten zijn te combineren zonder meerprijs.

 Badkamermeubel third editions | Primabad    Badkamermeubel third edition | Primabad

De sets kunnen worden geleverd in combinatie met een spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren en een stopcontact en schakelaar. Er is ook de mogelijkheid te kiezen voor een spiegelpaneel met opbouwverlichting of een spiegelpaneel met geïntegreerde LED verlichting en voorzien van spiegelverwarming.

Brochure over Nieuwe serie badkamermeubelen van Primabad aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP