Badkamerinspiratie tijdens de Design Weken bij Sanidrõme

Badkamerinspiratie tijdens de Design Weken bij Sanidrõme

Omdat het jaar 2017 is uitgeroepen tot het themajaar “Van Mondriaan tot Dutch Design” heeft Sanidrõme van 1 september t/m 15 oktober de Sanidrõme Design Weken met interessante acties voor je (nieuwe) badkamer.

Design in de badkamer. Sanidrome design weken #badkamerinspiratie #design #badkamer #sanidrome

Interessante Acties & designmerken in de spotlights

Bij “design” denk je misschien niet direct aan sanitair, maar het is zeker wel van toepassing op de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van de badkamer in 3D, de vormgeving van badkamerproducten en designmerken die hun collecties laten ontwerpen door bekende designers, zoals Philippe Starck. Met de designmerken Assenti, Dornbracht, Duravit en Vasco voert Sanidrõme deze weken interessante acties!

Design in de badkamer

Houten design badkamermeubelen Assanti via Sanidrome #sanidrome #design #badkamer #bad #badkamermeubels #hout

Met de keuze uit verschillende stijlen passen Assenti meubelen perfect in ieder badkamerinterieur. De collectie biedt oneindig veel maatwerk- en combinatiemogelijkheden.

Design kraan in de badkamer - Kraan Tara van Dornbracht via Sanidrome #designweken #acties #badkamer #design #kraan

25 jaar geleden zorgde Dornbracht met de kraan Tara voor een revolutie in badkamerdesign. Nog steeds is de minimalistisch vormgegeven Tara met karakteristieke kruisgrepen een designicoon in de badkamer.

Desig wastafel ontworpen door Philippe Starck voor Duravit. ME by Starck wastafel-serie voor de badkamer #design #wastafel #starck #philippestarck #badkamer

De Duravit serie ME by Starck, ontworpen door Philippe Starck, bestaat uit perfect gevormde wastafels en toiletten, die volop keuze bieden voor persoonlijk badkamerdesign. Selecteer je favoriet uit de vier totaal verschillende stijlwerelden van ME: puur, elegant, stoer en natuur.

Designradiator Oni voor de badkamer. Met optionele handdoekuitsparingen #vasco #design #badkamer #verwarming

De nieuwe Vasco Oni designradiator met optionele handdoekuitsparingen combineert design met optimaal badkamercomfort. Met zijn zacht afgeronde hoeken en flinterdunne, vlakke voorplaat gooit hij hoge ogen in elk interieur. Kom voor meer informatie over bovenstaande en andere designproducten naar een badkamershowroom van Sanidrõme.

Sanidrõme Design Weken

Loop tijdens de Sanidrõme Design Weken gerust eens binnen bij Sanidrõme om kennis te maken met de badkamerontwerpers en het uitgebreide assortiment sanitair en tegels. Met de designmerken Assenti, Dornbracht, Duravit en Vasco voert Sanidrõme interessante acties! Vraag ernaar in de showroom of kijk op sanidrome.nl/designweken.    

Sanidrome design weken met mooie acties #design #badkamer #badkamerinspiratie





BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP