Badkamerinspiratie in nieuw badkamer magazine

Badkamerinspiratie in nieuw badkamer magazine

Ga je de badkamer verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar inspiratie en informatie? Het nieuwste UW Badkamer magazine ligt nu weer in de winkel en bestaat uit maar liefst 114 pagina's producten voor de badkamer, voor elk budget.

De laatste trends, sfeervolle impressies van droombadkamers en de 10 badkamertrends van dit jaar

In UW Badkamer magazine 2017 vind je de laatste badkamertrends, sfeervolle fotoreportages van droombadkamers en een overzicht van de 10 badkamertrends van dit moment. eEr zijn rubrieken over de verschillende badkamerproducten met nieuws en inspiratie op het gebied van badkamermeubelen, wastafels, kranen, douches, baden, toiletten, tegels, vloerverwarming, designradiatoren, wellnessproducten en meer. Alle informatie om je badkamer te verbouwen of een nieuwe badkamer te realiseren.

Ook zien we een verdere ontwikkeling op het gebied van aangepaste badkamers. Nu meer mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen, wordt op jongere leeftijd al nagedacht over een renovatie van de badkamer, om het sanitair alvast aan te passen. Want waarom wachten tot je aanpassingen nodig hebt, nu er zoveel modern en stijlvol sanitair op de markt is. En omdat het zo leuk is om mooie dingen weg te geven, is er een prachtige prijs te winnen. Kortom: een magazine om niet te missen!

UW Badkamer magazine ligt nu in de winkel en is ook online te bestellen via de website: klik hier

Badkamerinspiratie, nieuws, trends en informatie voor het verbouwen of renoveren van de badkamer #magazine #badkamer

UW Woonmagazines

UW Badkamer is een tijdschrift voor de consument die een nieuwe badkamer wil aanschaffen of geïnteresseerd is in een aanpassing van de huidige sanitaire ruimte. UW Badkamer is verkrijgbaar in de winkel en te bestellen via deze website: klik op deze link  De UW gidsen worden uitgegeven door BouwMedia en bestaan uit een serie van vier bladen. UW badkamer is de tweede uitgave. Eerder al verscheen UW keuken. Hierna volgen nog UW haard en UW Vloer, voo € 4,95 per magazine.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP