Badkamer inspiratie dagen bij Sanidrôme

Badkamer inspiratie dagen bij Sanidrôme

Ga je de badkamer verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Dan hebben wij een tip: bezoek de jaarlijks terugkerende badkamer inspiratiedagen van Sanidrõme! Hier vind je alle informatie, inspiratie en waardevolle tips bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer. 

Laat je uitgebreid informeren

“Inspiratie” is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme. De Sanidrõme showrooms openen tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen hun deuren, zodat je producten uit kan testen en inspiratie op kan doen. In de showrooms, die door heel Nederland verspreid zijn, vind je diverse badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen én je ziet er de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen wordt door een aantal showrooms ook een gratis ontwerpsessie georganiseerd, waarvoor geïnteresseerde zich voorafgaand kunnen aanmelden via de website www.badkamerinspiratiedagen.nl. Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme. En bezoekers ontvangen ook nog eens een leuke goodiebag.

Sanidrõme badkamer inspiratie dagen #sanidrome #badkamer

Eigen vakmensen

Sanidrõme beschikt over eigen vakmensen die zorgen voor deskundig advies, een creatief ontwerp en het vakkundig (ver)bouwen en installeren van iedere badkamer of toiletruimte. Je wordt van A t/m Z ontzorgd, je hebt één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van je nieuwe badkamer en/of toilet. Meer informatie over de inspiratiedagen vind je op de website van Sanidrõme.

We wensen je veel inspiratie!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP