ATAG opnieuw beste cv-ketel van Nederland

ATAG opnieuw beste cv-ketel van Nederland

De nieuwe ATAG cv-ketel is als beste getest en daarmee heeft ATAG opnieuw de beste cv-ketel van Nederland. En dat al 8 jaar!

ATAG i-36EC cv-ketel als beste getest

Met een 7,7 als testresultaat is de nieuwe ATAG i-36EC als BESTE GETEST en is hiermee een waardig opvolger van de E325EC als Kampioen van Nederland 2014-2015. De ATAG i36EC is de nieuwste cv-ketel in het assortiment van ATAG en is vanaf introductie al als beste cv-ketel in de Consumentenbondtest van september 2016 naar voren gekomen. Daarom mag ATAG opnieuw én al voor het achtste jaar op rij als Nederlandse cv-ketelfabrikant officieel het predicaat 'Beste uit de Test' voeren.

"De i36EC en zijn broertje i28EC blinken uit op het zuinig verwarmen van kraanwater"

De ATAG i36EC is onderdeel van de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is. De Consumentenbond schrijft in de conclusie van hun jaarlijkse test van cv-combiketels: "De i36EC en zijn broertje i28EC blinken uit op het zuinig verwarmen van kraanwater". Dit resultaat geeft aan dat de ATAG i36EC, met de nieuwste technieken aan boord, ook garant staat voor de kwaliteit die we al jaren gewend zijn van ATAG.

ATAG i-serie cv-ketels als beste getest door de consumentenbondBrochure over ATAG opnieuw beste cv-ketel van Nederland aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP