AquaClean douchewc winnen? Leuke tegelspreuk verzinnen!

AquaClean douchewc winnen? Leuke tegelspreuk verzinnen!

De Geberit AquaClean douchewc vervangt wc papier, waardoor jij je billen schoner dan ooit kunt reinigen. Deze toiletinnovatie vraagt om nieuwe toilettegelwijsheden! Geberit daagt heel Nederland uit: bedenk een nieuwe toilettegelwijsheid en maak kans op een Geberit AquaClean Mera

Binnen acht uur hangt ook bij jou een douchewc aan de muur

Water reinigt beter, zachter en verfrist. En er is geen langdurige verbouwing nodig om je huidige toilet te vervangen voor een douchewc. Al binnen één dag kan je het reinigen met water op jouw toilet ervaren. Voor de montage van een douchewc is enkel een water- en elektra aansluiting nodig. Beide zijn standaard al in elke toiletruimte aanwezig.

Aquaclean Mera douchewc winnen?

Oudhollandse tegels, voorzien van wijze spreuken, inspireren tot het creëren van nieuwe toilettegelwijsheden. Wijsheden gebaseerd op nieuwe inzichten en een cultuuromslag op het gebied van lichaamsverzorging. Geberit daagt Nederlanders uit nieuwe toilettegelwijsheden te bedenken en daarmee maak je kans op het winnen van een Geberit AquaClean douchewc! Lees hieronder hoe je mee kan doen.

Tegelwijsheid voor de wc van Geberit Aquaclean Mera douchewc

Deelname is simpel. Je hoeft alleen maar een leuke tegelspreuk te verzinnen. Of een bestaande tegel te delen via social media. Je maakt kans op het winnen van een Geberit AquaClean Mera, inclusief installatie binnen 1 dag. Deelnemen kan via de site geberit-aquaclean.nl/douchewcwinnen. Iedere deelnemer ontvangt tevens een Limited Edition toiletwijshedenkalender. Deelnemen kan tot en met eind februari 2017. Succes!

Bekijk hier hoe de Aquaclean Mera Douchewc werkt:


Omdat elke toiletsituatie anders is, biedt Geberit verschillende douchewc’s en verschillende oplossingen voor het inbouwen ervan. Hoe je toilet of badkamersituatie er ook uitziet, niets houd je tegen te kiezen voor deze ultieme manier van reinigen.

Bekijk hier meer producten van Geberit

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP