pinterest
Alles over toiletten

Alles over toiletten

Dagelijks brengen we behoorlijk wat tijd door op het toilet. Niet voor niets is deze ruimte aan ontwikkeling onderhevig. Het toilet is tegenwoordig onderdeel van het totaalconcept en daarom wordt veel aandacht besteed aan de techniek en het design. UW badkamer zet voor u de trends en noviteiten op een rijtje. Van de toiletbril tot het doorspoelmoment.

FotoAlles over toiletten
TECE Square bedieningsplaat
 
 FotoAlles over toiletten
Villeroy & Boch Omnia Architectura (Baderie)

Design

Toiletten zijn er in alle soorten, maten en uitvoeringen. Een zwevend toilet is heel erg van deze tijd: mooi om te zien en hij neemt optisch veel minder ruimte in. Bovendien is de vloer eronder makkelijk schoon te houden. Het spoelmechanisme is onzichtbaar achter de wand weggewerkt en de bedieningsplaten van het spoelsysteem zijn ware designproducten. Met de nieuwe voorzetwanden kunnen zonder bouwkundige ingrepen de afvoer en het reservoir achter een glaspaneel worden weggewerkt. En ook op het waterverbruik wordt natuurlijk gelet. Er zijn bedieningsplaten die in combinatie met het inbouwreservoir 50 % op water besparen. Sommige panelen spoelen zelfs aanraakvrij.

FotoAlles over toilettenGeberit bedieningsplaat Sigma 50
 
FotoAlles over toilettenGeberit Aquaclean

Noviteiten

Er zijn veel prachtige "extra's" voor de huidige toiletten en toiletruimtes. Toilet-zittingen hebben soms een dempingsmechanisme, zodat de bril langzaam en geruisloos op de pot belandt. Er zijn ook vele mooie toilet brillen op de markt in allerlei soorten motieven en kleuren. Of een inbouwdispenser voor reserve toiletrollen, die onzichtbaar wordt ingebouwd in onbenutte holle ruimten in het toilet of in de badkamer. En wat te denken van een wc waarmee je met water wordt gereinigd? Het onderlichaam wordt met (warm)water schoon gespoeld en dat geeft de hele dag door een ongeëvenaard schoon en fris gevoel. Reinigen met water is beter, hygiënischer en comfortabeler.

FotoAlles over toiletten
Viega Visign for Style bedieningsplaat
 
FotoAlles over toiletten
WISA xs bedieningspaneel

Urinoirs

In Nederland is ook het urinoir in opkomst. Je ziet ze steeds vaker in de toiletruimte van de Nederlandse huizen. Het is een attribuut waaraan je niet direct denkt bij de inrichting van je badkamer, of toiletruimte. Voor de particuliere badkamer zijn fraaie exemplaren verkrijgbaar. Voordelen: minder waterverbruik en verhoogde hygiëne. Het urinoir hangt op stahoogte aan de wand, is mooi en functioneel gevormd en past bij de meeste toiletcombinaties en fonteintjes. Een deksel sluit het mooi en hygiënisch af. Deze voorziening heeft maar een klein stukje wand nodig van zestig centimeter.

Inspiratie en informatie

Voor meer informatie en inspiratie op het gebied van toiletten kunt u kijken naar "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Foto: Geberith Monolith voorzetwand

FotoAlles over toiletten

Wavedesign

Geniet verantwoord van water

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen