Vernieuwde douchegoten TECEdrainline

Vernieuwde douchegoten TECEdrainline

Strakke hoeken, smallere randen, goed wegstromend water door de driedimensionaal vormgegeven, zeer glad gepolijste binnenzijde van de goten zijn de nieuwste verfijnde kenmerken van de TECEdrainline douchegoten. Bij dit nieuw ontwerp van de douchegoot staat hygiëne centraal doordat er geen kieren, naden en schroefgaten zijn toegepast. Voor de waterdichte afdichting in de vloer introduceert TECE een volledig nieuwe wijze van afdichten, nl. het Seal System. Voor u een hele zekerheid, want lekkage wordt hiermee voorkomen!

TECEdrainline douchegoot  

De douchegoot die niet lekt

In de praktijk bleek dat de meeste lekkageproblemen ontstonden door het gebruik van de verkeerde afdichtingsmiddelen (lijm die in de afdichtingsconstructie wordt toegepast door de installateur of tegelzetter). Om u de mooiste douchegoot en een jarenlange garantie van waterdichtheid te bieden, heeft ons moederbedrijf in Duitsland ruim 50 gerenommeerde afdichtingsproducten van verschillende fabrikanten getest. Deze tests zijn verricht door de onafhankelijke keuringsinstantie Kiwa TBU en zijn uitgevoerd volgens de in Duitsland geldende bouwvoorschriften. Voor elk afdichtingsmiddel dat slaagde voor de test kan een certificaat worden overlegd. Zie ook www.sealsystem.net

TECE levert al jaren douchegoten waarop u uw eigen tegels kan monteren, zodat de vloer één geheel lijkt. Dit is het betegelbare rooster “plate”. Dankzij de solide constructie van de TECEdrainline douchegoot, blijven na inbouw slechts twee smalle spleten zichtbaar. Bij de nieuwe “plate II” afdekroosters zijn de kunststof voeten vervallen. Daardoor is het product nog hoogwaardiger, eenvoudiger te reinigen en optisch eleganter. De plate II introduceert TECE in het najaar. Naast deze serie levert TECE ook roosters van duurzaam roestvast staal in 7 dessins en glas in drie kleuren.

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP