Bijzondere samenwerking JEE-O en Carpet Sign

Bijzondere samenwerking JEE-O en Carpet Sign

Ultra luxe karpetten voor de badkamer

Bij een prachtige stijlvolle en trendy badkamer is een bijpassend karpet op de vloer het puntje op de i. Badkamerspecialist JEE-O is hiervoor een samenwerking aangegaan met Carpet Sign en zij ontwierpen samen een hele serie super-de-luxe badmatten afgestemd op de baden van JEE-O.

De badkamer is tegenwoordig niet alleen meer een plek om jezelf even op te frissen. Het is een totale ontspanningsruimte geworden. Met je koude voeten op de badkamervloer stappen na een overheerlijk bad is dus verleden tijd. De badmatten van JEE-O en Carpet Sign bieden de uitkomst.

 

 

Van buiten naar binnen

De karpetten van JEE-O by Carpet Sign zullen dan ook voor veel mensen een verademing zijn. Carpet Sign maakt al jaren hoogwaardige waterproof karpetten voor buiten. De tapijten, ontworpen en gefabriceerd in Asten, liggen onder andere bij zwembaden, wellnesscentra, winkels en bedrijven. JEE-O heeft dit topproduct, dat gegarandeerd jaren meegaat, nu naar binnen gehaald.

De comfortabele, trendy matten zijn speciaal passend gemaakt bij de dado- en mayabaden van JEE-O. De antracietkleurige ovale karpetten, die zowel gelust als gesneden verkrijgbaar zijn, vormen ogenschijnlijk een schaduw van het bad op de badkamervloer. Stijlvoller kan bijna niet.

Geen bad van JEE-O? Niet getreurd. Er zijn ook een rechthoekig en een vierkant karpet verkrijgbaar, die geschikt zijn voor vrijwel iedere badkamer.

Brochure over Bijzondere samenwerking JEE-O en Carpet Sign aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP