Stoer & stijlvol: beton in de badkamer

Stoer & stijlvol: beton in de badkamer

Beton geeft een strakke en minimalistische uitstraling in huis. En tegenwoordig doet de badkamer mee. Betonnen vloeren en wanden zijn makkelijk in onderhoud, eenvoudig te plaatsen en ultradun. ConcreetDesign levert hoogwaardige betonelementen met oneindige ontwerpmogelijkheden.

Wandpanelen

Met de betonnen wandpanelen van ConcreetDesign creëer je een badkamer met een stoere uitstraling. Deze dunne betonpanelen van 12 millimeter dikte laten zich eenvoudig verwerken en zijn gemakkelijk op maat te zagen en te boren. De panelen kunnen rechtstreeks gelijmd worden op vele soorten achterwanden.

Beton in de badkamer! Betonnen wandpanelen van ConcreetDesign

Het beton zorgt voor een industriële look en is tegelijkertijd aaibaar en sereen. Ze zijn met vuil –en vochtwerende coating behandeld en in variatie met of zonder schroefgat en eventuele betonnen afwerkdop verkrijgbaar.

Wandpanelen met betonlook in de badkamer. ConcreetDesign

Stoere buitendouche

Betonnen wandpanelen zijn ook mooi en zeer functioneel in de buitenlucht, bijvoorbeeld voor een buitendouche!

Buitendouche met achterwand van betonnen wandpanelen van ConcreetDesign #beton #tuin

Wastafelmodule met betonlook

Beton paneel 

De badkamermodules van Concreet Design zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te monteren zijn. Combineer deze modules met bijvoorbeeld betonpanelen op de douchewand of muur achter een vrijstaand bad. Dankzij prefab uitsparingen en voorbereidingen in de holle binnenruimte zijn de modules zeer geschikt voor renovatie.

Tegels van beton

Badkamertegels

De betonnen vloerpanelen met effen oppervlak zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 96 x 60 cm (standaard) en 120 x 80 cm (XL). Ze zijn gemaakt van extra versterkt ultra high performance glass fibre beton. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: betongrijs (natural) of blauwe hardsteen (andere kleuren op aanvraag). Het is ook mogelijk je eigen vloerpanelen te creëeren met de productmodule ‘maatwerk-3D’ van ConcreetDesign om zo je bedrijfslogo of dessins verdiept in de vloer te realiseren.

ConcreetDesign

Het vaste assortiment paneelformaten is gemakkelijk hanteerbaar, efficiënt en verwerkbaar in elke toepassing, zowel voor wand als vloer lambrisering, interieur en exterieur, modern en rustiek. ConcreetDesign streeft ernaar het beste product aan te bieden. Daarom hebben ze wandpanelen ontwikkeld in een standaard dikte van slechts 12 millimeter. Ze kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan bestaande wanden zoals gips, steen of hout. ConcreetDesign biedt oplossingen voor toepassing in architectonische betonconcepten, alsmede ontwerp- en eigen productie.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief