Een badkamer in balans

Een badkamer in balans

Trend: douchegoten

Tegenwoordig kan men volop genieten van een strakke, gladde douchevloer die niet wordt verstoord door de randen van de douchebak. Dit harmonische en ruimtelijke gevoel wordt geoptimaliseerd door ook nog eens een douchegoot die het water snel en onopvallend afvoert. Met de douchegoot Advantix Vario creëert Viega de perfecte symbiose de badkamer.

De kunst van het accentueren zonder de badkamer te domineren: aan die schijnbare tegenstellingen voldoet de Advantix Vario. Dat is te danken aan het 4 millimeter brede rooster dat als een strakke, metalen streep in de tegelvloer wordt opgenomen. Ondanks de ingetogen uitstraling die zo ontstaat, heeft de douchegoot een hoge capaciteit; voldoende voor ieder soort douche.

De hoogwaardige Vario douchegoot doet zijn naam eer aan: in de lengte is de goot volledig variabel. Hierdoor leent de Vario zich ook uitstekend voor krappere inbouwomgevingen. Zelfs wijzigingen in de badkamerindeling tijdens de bouw vormen geen probleem: de douchegoot is tot op het laatste moment tot op de millimeter nauwkeurig in te korten.

Viega douchegoot Advantix Vario   Viega douchegoot Advantix VarioOok voor renovaties

Praktisch voor renovaties: dankzij de flexibele inbouwhoogte kan de goot ook in bestaande bouw gemakkelijk worden ingebouwd. Hierdoor worden lange levertijden voor de installateur voorkomen en loopt de verbouwing geen onnodige vertraging op. Uw badkamer is weer snel gebruiksklaar.

Drie eenvoudige maar uiterst praktische koppelingsonderdelen, zorgen ervoor dat nagenoeg iedere gewenste vorm van de douchegoot mogelijk is. Zo zijn douchegoten tot 2,80 meter net zo eenvoudig en zonder extra kosten te realiseren, als een douchegoot in L- of U-vorm.

Brochure over Een badkamer in balans aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP