Warmteservice - Meer van het merk Warmteservice

Product in beeld 11 Nieuws 4 Dealers 55

Complete badkamers bij Warmteservice

Met de complete badkamers van Warmteservice is iedere badkamer om te toveren tot een design badkamer. De bestsellers uit het Warmteservice assortiment zijn geselecteerd en op basis... meer »

Warmteservice badkamer Sky Line

Met badkamer Sky Line van Warmteservice ervaart u een ware spa beleving. Warmteservice creëert met de Sky Line badkamer een pure oase bij u thuis. Het uitgekiende assortiment ... meer »

Warmteservice badkamer Mountain Dawn

Begin uw dag met een hoogtepunt in de Mountain Dawn badkamer van Warmteservice. Met de Mountain Dawn badkamer laat Warmteservice geen enkele ruimte onbenut. De zorgvuldig gekozen i... meer »

Warmteservice badkamer Ocean Night

Warmteservice heeft voor u de Ocean Night badkamer samengesteld. De badkamer is uitgerust met keramiek uit de Sphinx 320 XS serie. Met de Sphinx 320 XS serie creëert u ruimte,... meer »

Warmteservice badkamer Ocean Sun

Met de Ocean Sun badkamer van Warmteservice haalt u kwaliteit in huis tegen een betaalbare prijs. De badkamer is uitgerust met keramiek uit de Sphinx 320 XS serie. Met de Sphinx 32... meer »

Geberit DuoFresh inbouwreservoir toilet

Dit innovatieve toiletsysteem van Geberit verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit de toiletpot. Met één druk op de knop wordt de lucht gezuiverd en vervolgens w... meer »

Warmteservice Sphinx 345 wastafel

De Sphinx 345 wastafel is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Bij deze wastafel kun je kiezen voor een spiegel met lichtkoof (spiegelverlichting).... meer »

Warmteservice toilet Sphinx 300 onderpot AO 54

Warmteservice toilet Sphinx 300 onderpot AO 54 met een witte kleur.... meer »

Warmteservice Grohe Costa-S badmengkraan 15cm

De Grohe Costa kranen zijn standaard voorzien van warmtegeïsoleerde, metalen grepen. De kranen uit de serie Costa-L zijn voorzien van Grohe Longlife bovendelen. De kranen uit ... meer »

Warmteservice badwand Kermi Gia XP

Warmteservice badwand Kermi Gia XP met als kleur matzilver.... meer »

Warmteservice Betteform plaatstalen badkuip

Warmteservice Betteform plaatstalen badkuip met als kleur wit. Het is een ligbad, om heerlijk in te ontspannen.... meer »