Lavanto - Meer van het merk Lavanto

Product in beeld 11 Nieuws 3 Dealers 1

Lavanto Badkamermeubel Chianti

Het Lavanto badkamermeubel Chianti van Dekker Zevenhuizen bestaat uit een eiken onderkast, kolomkast en spiegelkast. De finishing touch van dit meubel is de gitzwarte marmeren wast... meer »

Lavanto H2 thermostatisch douchesysteem

Met de Lavanto H2 thermostatisch douchesysteem van Dekker Zevenhuizen wordt douchen nog meer genieten. Dit verchroomde douchesysteem is niet alleen stijlvol maak ook makkelijk in g... meer »

Lavanto toilet Comfort Rimless

Het Lavanto Comfort Rimless toilet van Dekker Zevenhuizen heeft een prachtig design en past daardoor in iedere badkamer. Het Rimless toilet is onderdeel van de complete serie Lavan... meer »

Lavanto Baden

De serie Lavanto baden van Dekker Zevenhuizen is voor iedere woonstijl. Van modern tot klassiek de collectie luxe baden is uiterst compleet. Voor de duurzaamheid van de baden ... meer »

Lavanto Brighton badthermostaat met handdouche

Wil je jouw klassieke badkamer in ieder detail doorvoeren? Kies dan voor de Lavanto Brighton van Dekker Zevenhuizen. Deze Brighton is een badkraan met badthermostaat en handdouche.... meer »

Lavanto toiletten

De Lavanto toiletten van Dekker Zevenhuizen hebben een prachtig design. De vier lijnen Easy, City, New Day en Advance bestaan elk uit minimaal een hangend toilet met softclosezitti... meer »

Lavanto badkamermeubelen serie Impero

Het gelakte badmeubel Lavanto Imperio van Dekker Zevenhuizen heeft een basis van mdf en is leverbaar 4 kleuren: hoogglans wit, matwit, hoogglansgrafiet, matgrafiet. Afhankelijk van... meer »

Lavanto badkamermeubelen serie Celio

De Lavanto badkamerserie Celio van Dekker Zevenhuizen bestaat uit prachtige hoogwaardige badkamermeubelen van massief eikenhout en is bij iedere rand en hoek feilloos afgewerkt. Me... meer »

Lavanto wastafelkranen

Het assortiment Lavanto wastafelkranen is groot bij Dekker Zevenhuizen. Lavanto kranen hebben een mooi design en zijn betaalbaar. U heeft keuze uit hoge en lage modellen, uitgevoer... meer »

Lavanto wastafels

Dekker Zevenhuizen heeft trendy wastafels van Lavanto. Met een enkele of dubbele wasbak, of met een hippe opbouwkom. Van tijdloos keramiek, of duurzaam solid surface, voor een naad... meer »

Hidrobox douchevloeren

De Hidrobox douchevloeren van Dekker Zevenhuizen worden op maat gemaakt, dus iedere maat is beschikbaar. De vloeren zijn verkrijgbaar in twaalf mooie kleuren: zes wa... meer »