Laurens radiatoren - Meer van het merk Laurens radiatoren

Product in beeld 44 Nieuws 1 Dealers 4

Laurens Radiatoren Onero badkamerradiator

De Onero Electric badkamerradiator van Laurens radiatoren is een strak ogende badkamerradiator en is volledig van messing gemaakt. Daardoor kan hij perfect gebruikt worden in heel ... meer »

Laurens Radiatoren Retro Bagno Imperial 6

De Retro Bagno Imperial 6 van Laurens Radiatoren is een Klassieke Victoriaanse badkamerradiator. Deze radiator is staand als vloermodel, geïnspireerd op de traditionele Engels... meer »

Laurens Radiatoren Badkamerradiator New Aloë

Badkamerradiator New Aloë van Laurens Radiatoren is een lust voor het oog dankzij de vlakke lamellen en de mooi afgeronde profielen. De New Aloë is een strakke en moderne... meer »

Laurens Radiatoren Badkamerradiator Laurens Classic

De Laurens Classic badkamerradiator van Laurens Radiatoren is een echte tijdloze klassieker onder de badkamerradiatoren. De radiator heeft een klassieke ladder constructie met mooi... meer »

Laurens Radiatoren Badkamerradiator Laurens Chrome

De Laurens Chrome badkamer designradiator van Laurens Radiatoren is een handgelast stukje vakmanschap. Zonder verdere toevoegmaterialen worden de gepolijste ronde buizen heel ... meer »

Complete toilet met zitting en hoog reservoir -40%

Complete toilet met zitting en hoog reservoir -40% Categorie: Showroom sanitair Bestelcode: Lante Hooghanger Modelnaam: Complete toilet met zitting en hoog reservoir -40% Aan... meer »

Compleet badmeubel met kranen en spiegel -45%

Compleet badmeubel met kranen en spiegel -45% Categorie: Showroom sanitair Bestelcode: Lante Badmeubel 120 Modelnaam: Compleet badmeubel met kranen en spiegel -45% Breedte mm... meer »

Bad op pootjes, met kraanwerk en syphon -35%

Bad op pootjes, met kraanwerk en syphon -35% Categorie: Showroom sanitair Bestelcode: London Bath Modelnaam: Bad op pootjes, met kraanwerk en syphon -35% Breedte mm: 1750 Ho... meer »

Londra wastafel op zuil met kraan -50%

Wastafel op zuil met kraan -50% Categorie: Showroom sanitair Bestelcode: Londra wastafel op zuil Modelnaam: Wastafel op zuil met kraan -50% Breedte mm: 580 Hoogte mm: 900 D... meer »

Arcade wastafel op zuil inclusief kraan -50%

Categorie: Showroom sanitair Bestelcode: Arcade wastafel op zuil Modelnaam: Wastafel op zuil inclusief kraan -50% Breedte mm: 590 Hoogte mm: 900 Diepte mm: 460 Kleur: Wit Aa... meer »

Newark Badmeubel met spiegel -60%

Showroommodel Newark 100 cm x 92 cm van 1796 euro Afmeting: 1000 x 450 x 920 mm Windsor & Co. 1903 Spiegel Belleville 87 x 95 cm van 598 euro Deze twee samen nu met 60% kor... meer »

Wastafel zuil met kraan en syphonwaste -40%

Wastafel zuil met kraan en syphonwaste -40% Categorie: Showroom sanitair Bestelcode: Kenny and Mason Wastafel op zuil Modelnaam: NewYork Wastafel zuil met kraan en syphonwaste... meer »

Topdesignradiator model Saturn

Laurens Topdesignradiator showroommodel Saturn van Antrax elektrische uitvoering 750 Watt -40% korting Type SAT-810/700, B x H x D in mm 810 x 700 x 180 Elektrisch vermogen ... meer »

Laurens showroom modellen

OUTLET STORE NIEUWE LAURENS RADIATOREN Voordelige nieuwe ¨overstock¨ radiatoren Laurens levert veel uit voorraad. Dit is een sterk punt als het op levertijden aankomt. Maar ... meer »

Moderne radiatorkranen

Moderne designradiatoren vragen om bijpassend modern kraanwerk. Het is immers jammer wanneer u een prachtige designradiator met kubistisch uiterlijk zou moeten uitrusten met een al... meer »

Laurens Nostalgische Radiatorkranen

Reproducties met het uiterlijk van een eeuw geleden maar met een zorgeloos modern binnenwerk. De nostalgische radiatorkranen van Laurens zijn stuk voor stuk mooi afgewerkte kranen ... meer »

Laurens Classic Badkamerradiator

De Laurens Classic Badkamerradiator is een echte tijdloze klassieker onder de badkamerradiatoren! De populaire badkamerradiator Laurens Classic heeft een klassieke ladder construct... meer »

Saturn & Moon

Unieke, individuele en luxueuze designradiatoren en woonkamerradiatoren worden steeds meer gewaardeerd. Deze radiatoren met de mooiste vormgeving komen tot hun recht waar hoge eise... meer »

Blade Radiator

Unieke, individuele en luxueuze designradiatoren en woonkamerradiatoren worden steeds meer gewaardeerd. Deze radiatoren met de mooiste vormgeving komen tot hun recht waar hoge eise... meer »

Ice Bagno designradiator

Ice Bagno is minimalistisch Italiaans Top Design van de beroemde ontwerper James di Marco. Strakke lijnen en een perfect vlakke voorzijde, stralen rust en exclusieve warmte uit. ... meer »

Retro Lux Spiegelradiator

Prachtige en functionele spiegelradiator van Laurens radiatoren. Met deze designradiator houdt u de badkamer niet alleen heerlijk warm, u heeft meteen ook een mooie spiegel.... meer »

Ice Mirror spiegelradiator

De spiegel van de Ice Mirror zorgt voor een meer ruimtelijk gevoel in kleinere ruimtes. De spiegelfunctie is duidelijk, maar de combinatie van verwarming en spiegel is niet zo heel... meer »

Orchestra klassieke radiator

Klassieke Retro badkamerradiatoren vertegenwoordigen de traditionele luxe stijl van de 19de eeuw. Kwaliteit tot in het kleinste detail! De hoogwaardige afwerking en materiaalkeuze ... meer »

Retro Bagno Electric

Klassieke Retro badkamerradiatoren vertegenwoordigen de traditionele luxe stijl van de 19de eeuw. Kwaliteit tot in het kleinste detail! De hoogwaardige afwerking en materiaalkeuze ... meer »

Retro Bagno Light radiator

Klassieke Retro badkamerradiatoren vertegenwoordigen de traditionele luxe stijl van de 19de eeuw. Kwaliteit tot in het kleinste detail! De hoogwaardige afwerking en materiaalkeuze ... meer »

Labyrinth designradiator

De elegante badkamer radiator Labyrinth, is een van de recenste innovaties. Met meer dan 100 kleuren en afwerkingen is deze radiator toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Deze volledi... meer »

Designradiator Flash-Laurens radiatoren

De Flash radiator is een ultra moderne toepassing van een uitgekiende verwarming in de badkamer. Hoe smal en subtiel ook, er is ruimte voor je badjas en handdoek in de vorm van fun... meer »

Imperial Bathroom Malmo radiator

Klassieke Victoriaanse badkamerradiator, staand als vloermodel, geïnspireerd op de traditionele Engelse stijl. Het buizenframe nodigt uit om handdoeken te verwarmen terwijl de... meer »

Retro Bagno Badkamerradiator van Laurens

Klassieke Victoriaanse badkamerradiator, staand als vloermodel, geïnspireerd op de traditionele Engelse stijl. Het buizenframe nodigt uit om handdoeken te verwarmen terwijl de... meer »

Spiralix Verticaal radiator

Radiator Spiralix van Laurens radiatoren heeft een industrieel design van weleer. Retrodesign met behulp van hedendaagse technologie maakt van de Spiralix een gewild interieur elem... meer »

Spiralix Double Spiraalradiator

Industrieel design van weleer. Retrodesign met behulp van hedendaagse technologie maakt van de Spiralix een gewild interieur element voor mensen die op zoek zijn naar radiatoren me... meer »

Spiralix Single Spiraalradiator

Industrieel design van weleer. Retrodesign met behulp van hedendaagse technologie maakt van de Spiralix een gewild interieur element voor mensen die op zoek zijn naar radiatoren me... meer »

Quadrix® Verticaal Designradiator

De Quadrix® designradiator van Laurens radiatoren heeft strakke moderne lijnen met een grote variëteit van toepassingen in alle woonruimtes. De Quadrix® is dankzij zij... meer »

Hyacint Designradiator

De Hyacint is een vlakke designradiator met een licht geprofileerd oppervlak waarin lamellen van 70 mm breed zich geraffineerd aftekenen. Deze lamellen zijn watervoerend, zodat er ... meer »

Designradiatoren Framex

De Framex met zijn minimalistische uitstraling doet het heel goed in kleine ruimtes waar een zekere mate van verwarming en stijl niet verspild is. Denk maar eens aan een dressing, ... meer »

Donna Electric Living

De Donna Electric Living is een elektrische radiator met droge inertie. De elektrische woonkamer radiator bevat een elektrische weerstand in steatiet, gekend om zijn thermische eig... meer »

Cubix® Designradiator

Het vervolg in de successerie ¨New Technology¨ is de spraakmakende, trendy Cubix® radiator. De unieke vierkante profielvorm met slimme uitsparing, maken van de Cubix&re... meer »

Vulcano Black Mamba Badkamerradiator

De Black Mamba uit de Vulcano Serie, is een prachtige badkamerradiator die door zijn slimme vorm een bijzonder groot verwarmend vermogen levert. De Black Mamba is ideaal als badka... meer »

Donna Electric Badkamerradiator

De Donna Electric is een stijlvolle, licht gebogen, elektrische badkamerradiator met een functioneel design. Het is eenvoudig met de Donna Electric om de badkamer snel op een aange... meer »

Terra verticale designradiator

De Terra verticale designradiator valt op door zijn sublieme vormgeving, moderne structuurlak en onzichtbare lasnaden. De uitstraling van deze radiator is trendy, hip, modern te no... meer »

Terra horizontale designradiator

De Terra horizontale designradiator valt op door zijn sublieme vormgeving, moderne structuurlak en onzichtbare lasnaden. De uitstraling van deze radiator is trendy, hip, modern te ... meer »

Boo design badkamerradiator

De Boo badkamerradiator is een moderne minimalistische designradiator met een strak uiterlijk. De zeer hoge afwerkingsgraad maakt het mogelijk om deze radiator tevens als handdoek... meer »

Zoom verticale en horizontale design badkamerradiator

De Zoom verticale badkamerradiator is een moderne designradiator met een minimalistisch uiterlijk. De strakke lijnen maken de Zoom badkamerradiator uitermate geschikt voor moderne ... meer »

Elix design badkamerradiator

Elix design badkamerradiator heeft zonder twijfel een stijlvolle uitstraling. De zeer hoge afwerkingsgraad van de Elix badkamerradiatoren zie je terug in de perfect glad afgewerkte... meer »