Kinedo - Meer van het merk Kinedo

Product in beeld 21 Nieuws 3 Dealers 27

Kinedo White Space douchecabine

Met de White Space douchecabine van Kinedo creërt u een wellnessruimte in uw eigen badkamer. De White Space is verkrijgbaar voorzien van een grote regendouche en 3 of 6 hydrojets... meer »

Kinedo Kinequartz douchewanden

Liefde voor detail en ontwerp, dat is waar douchefabrikant Kinedo voor staat. Nieuw in haar assortiment zijn de stijlvolle Kinequartz douchewanden. De Kinequartz douchewanden zijn... meer »

Kinedo Duo Douche en Bad

De Kinedo Duo is een ruime douche en comfortabel ligbad ineen. Met dit 2 in 1 concept is het bad tevens als douche te gebruiken. De geïntegreerde glazen deur zorgt voor een ee... meer »

Kinedo Kinerock douchebak

Kinerock van Kinedo is een extra-vlakke douchebak gemaakt van mineraalcomposiet. De Kinerock douchebakken zijn voorzien van een gekleurde gelcoating. De douchebakken zijn op maat ... meer »

Kinedo Badwand Nassau

Badwand Nassau van Kinedo is niet alleen handig in gebruik maar ook een lust voor het oog, door z'n aparte vorm. Deze eendelige badwand is 180° draaibaar. Keuze uit een witgela... meer »

Kinedo Badwand Caiman XXL

Badwand Caiman XXL van Kinedo heeft een vast paneel en een draaipaneel dat 180° draaibaar is. De chromen deurgreep is tevens een handdoekhouder. Inclusief chromen flaconhouder.... meer »

Kinedo Badwand Caiman

De Kinedo Badwand Caiman is een eendelige badwand die 180° draaibaar is. Een ideale oplossing als uw badkamer niet groot genoeg is voor een aparte douche. De badwand houdt... meer »

Kinedo Aqualift badwanden

De Kinedo Aqualift badwanden zijn eenvoudig inklapbare één of tweedelige badwanden. Met een badwand, eenvoudig te plaatsen op de rand van uw bad, kunt u uw bad in een... meer »

Kinedo® Douchecabine Kineprime

Douchecabine Kineprime van Kinedo® is zeer geschikt voor compacte badkamers, bijvoorbeeld in een studentenkamer of huurwoning. U heeft ruime keuze op het gebied van deuren, vor... meer »

Kinedo® Douchecabine Kineform

Douchecabine Kineform van Kinedo® kunt u geheel naar wens samenstellen: de afmetingen, het type deur, de opties en de kleur van het douchepaneel. De hydromassage en regendouche... meer »

Kinedo® Douchecabine Kinejet

Deze douchecabine Kinejet van Kinedo® geeft een krachtige massage, die op hetzelfde moment ecologisch en milieuvriendelijk is vanwege het lage waterverbruik. De douchecabines z... meer »

Kinedo® Badkamer Inspiratie

Laat u inspireren door het badkamer assortiment van Kinedo ! Ontdek ons ruime aanbod van douchecabines, douchebakken, -wanden en -deuren. Kinedo heeft ruim 45 jaar ervaring als... meer »

Kinedo® Magic Spa

Magic Spa is het ultieme wellness bad Met Magic Spa ontspant u optimaal na een drukke dag. Sluit uw ogen en geniet van een heerlijk vakantiegevoel gewoon bij u thuis. Magic... meer »

Kinedo® Ergonomische accessoires

Met deze nieuwe accessoires van Kinedo® kunt u uw badkamer eenvoudig aanpassen en wordt de mogelijkheid gecreëerd om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Bij het pro... meer »

Kinedo® Kinemagic inloopdouche

Kinemagic is vernieuwd! Met de verschillende modellen van Kinemagic tovert u uw badkamer in 1 dag om tot een waar paradijs. Met Kinemagic van douchefabrikant Kinedo® vervangt u... meer »

Kinedo® Duo douche/bad combinatie

Ontdek DUO het slimme 2-in-1 concept van Kinedo® < Bekend van TV > Douchefabrikant Kinedo®, introduceert DUO: een ruime douche én comfortabel ligbad ineen! DUO is een... meer »

Kinedo® douchewanden en -deuren

De badkamer is dé plek waar u kunt ontspannen en genieten. Met het uitgebreide assortiment van Kinedo® creëert u uw eigen wellness-ruimte die aan al uw wensen voldoet. Bij de on... meer »

Kinedo® Kinespace douchewanden

De Kinespace douchewanden en - deuren van Kinedo® geven uw badkamer een stijlvolle en verfijnde look. De douchewanden zijn in verschillende glasvarianten verkrijgbaar. De hoogwaar... meer »

Kinedo® Smart douchewanden

Met de Smart douchewanden en -deuren van Kinedo creëert u een doucheruimte met een optimale ruimtelijkheid en bewegingsvrijheid. De uitgebreide serie bestaat uit douchewanden voor... meer »

Kinedo® Kinesurf douchebak

De extra vlakke douchebakken Kinesurf van Kindedo® zijn verkrijgbaar in grote afmetingen en met een geringe hoogte geringe instaphoogte van slechts 3 cm. De douchebakken zijn eleg... meer »

Kinedo® Kinecompact douchebak

De Kinecompact douchebak van Kinedo® is een extra vlakke opbouw douchevloer. De douchebak is verkijgbaar in grote afmetingen en de geringe hoogte van 8,5 cm.  De douchebakken zij... meer »