Itho Daalderop - Meer van het merk Itho Daalderop

Product in beeld 8 Nieuws 3 Dealers 118

Itho Daalderop IV100 inschuifventilator

Bronnen van vocht vragen om een goede ventilatie. Heeft u weinig ruimte om een badkamer- en toiletventilator te plaatsen? Dan biedt inschuifventilator IV100 van Itho Daalderop uitk... meer »

Itho Daalderop BTV-N200 inbouwventilator

Met de BTV-N200 van Itho Daalderop worden schimmelvorming en vochtproblemen voorkomen. Daardoor blijft de ruimte fris. Ze zijn zodanig geconstrueerd, dat ze op eenvoudige wijze kun... meer »

Itho Daalderop BTV-N300 inbouwventilator

Door toepassing van een Itho Daalderop BTV-N300 inbouwventilator worden vochtproblemen en schimmelvorming voorkomen, waardoor de ruimte fris blijft. Ze zijn zodanig geconstrueerd d... meer »

Itho Daalderop badkamer- en toilet ventilator Performa

Itho Daalderop zet met de Performa een nieuwe standaard in de badkamer- en toiletventilatoren. Met deze revolutionaire Performa wordt een laag geluidsniveau bereikt in combinatie m... meer »

Itho Daalderop BTV-ssst

Itho Daalderop introduceert een nieuwe badkamer- en toiletventilator met het laagste geluidsniveau in zijn klasse; de BTV-ssst. De BTV ventileert op twee snelheden met geluidsnivea... meer »

Itho Daalderop centrale ventilatie eenheid CVE ECO RFT

Itho Daalderop biedt slimme en eenvoudige oplossingen als het gaat om totale ventilatie. De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) die tot wel 83% minder energie verb... meer »

Itho Daalderop badkamer ventilator BTV 400

Itho Daalderop biedt speciale badkamer- en toiletventilatoren (BTV) in vier verschillende soorten en stijlen, passend bij elk type badkamer, van modern tot klassiek. Hoewel ze maar... meer »

Itho Daalderop badkamer- & toilet ventilatoren

Itho Daalderop biedt een compleet programma design badkamer- en toiletventilatoren (BTV) waarmee u uw badkamer en toilet optimaal kunt ventileren. Het badkamer en toiletventilator... meer »