Fiora - Meer van het merk Fiora

Product in beeld 17 Nieuws 2 Dealers 3

Fiora Colors Collection badkamermeubelen

De Color Collection van Fiora is ontstaan uit experimenten met nieuwe texturen. De getextureerde voorkanten zijn in 4 afwerkingen te leveren en 8 verschillende kleuren. Met deze c... meer »

Fiora Vivaldi Collection badkamermeubelen

De Fiora Vivaldi Collection bestaat uit een klassieke badkamermeubelen. Deze collectie is ontworpen met oog voor de kleinste details. Van de lades tot accessoires zoals spiegels en... meer »

Fiora Fussion Collection badkamermeubelen

In de Fiora Fussion Collection badkamermeubelen zijn de texturen baanbrekend. Fussion biedt niet alleen een onweerstaanbare stijl, maar ook hoge functionaliteit. De meubels zijn ee... meer »

Fiora InTOUCH collection badkamermeubelen

Deze collectie badkamermeubelen InTOUCH van Fiora heeft een vintage stijl. De mooie rondingen in combinatie met de vier nieuwe texturen in 8 kleuren dompelen elke badkamer in een r... meer »

Fiora Radiator Vulcano Electric

Voor ruimten zonder waterinstallatie, bieden de Fiora radiatoren Vulcano Electric de oplossing. De opties van afwerkingen, maten en mogelijkheid van handdoekrekken voor badkamers b... meer »

Fiora Doucheplaten Silex Rustica Collection

De Fiora Doucheplaten uit de Silex Rustica Collection worden aangeboden in alle mogelijkheden van de extra platte en omlijste douchbakken op maat. Ze kunnen volledig worden geï... meer »

Fiora meubel MAKING

De collectie MAKING van Fiora Bath Collections biedt nieuwe spectaculaire oplossingen voor uw badkamer. In deze collectie hebben zowel het bovenblad als de meubels dezelfde exacte... meer »

Fiora SKIN wandpanelen

De Spaanse producent Fiora heeft haar programma met wandpanelen verder uitgebreid. De wandpanelen worden toegepast om de wanden van badkamers en andere ruimtes te bedekken tijdens ... meer »

Elax, de flexibele douchemat

ELAX, de elastische en flexibele douchemat van Fiora. De douchemat voelt zeer comfortabel aan, is behandeld met een NANO technologie (anti bacterieel en schimmelwerend), heeft de h... meer »

Fontana wastafelbladen en opbouwkommen

Fiora Bath Collections levert een breed assortiment wastafelbladen, zowel standaard als maatwerk, wastafelbladen tbv van een badmeubel of losse opbouwkommen. Uiteraard is alles te ... meer »

Fiora

De doucheplaten van Fiora kunnen volledig op maat geproduceerd worden. Inkorten, een hoekje eraf of per cm een opstaande rand op de doucheplaat monteren, u vraagt wijn leveren op m... meer »

Wall Fiora douchewand

Wall Fiora kan dienen als een douchewand of een scheidingswand en omgevormd worden tot een verwarming of een combinatie vormen van alle functies ineen. Het belangrijkste voordeel ... meer »

Fiora Box wandpanelen douche

Wandpanelen Fiora Box zijn ideaal ter vervanging van tegels in de douche, of bij renovatie van de badkamer wanneer u het bad wilt verwijderen om een douche te bouwen. De panelen be... meer »

Douchevloer Silex Privilege extraplat

De extra platte en omkaderde douchevloeren van Silex Privilege worden op maat aangeleverd en hebben exclusieve afwerkingen. De doucheplaten kunnen volledig worden geïntegreerd... meer »

FIORA radiatoren

De radiatoren van de FIORA Vulcano Collection zijn geproduceerd van het materieel Silexpol, dit is een uiterst stoot- en breukbestendig materiaal. Het is beschikbaar in verschillen... meer »

FIORA Fontana vrijhangende wastafelconsoles

De vrijhangende wastafelconsoles uit de Fontana Collection van fiora zijn er in diverse uitvoeringen, lengtes en kleuren, zowel met leisteen structuur als effen uitvoering en optio... meer »

Silex Privilege douchevloer & wandbekleding

De meest uitgebreide oplossing voor het bekleden van de wanden van de badkamer. De collectie bestaat uit twee texturen (leisteen en Bricks) en 14 nature kleuren. De waterafstotende... meer »