Aquaconcept - Meer van het merk Aquaconcept

Product in beeld 12 Nieuws 2 Dealers 3

Aquaconcept Douchewand Rail Concept

Met Rail Concept van Aquaconcept beschikt u over een geraffineerd systeem mét schuifdeur maar dan zonder profiel onderaan! De schuifdeur, vervaardigd uit hoogwaardig alumini... meer »

Aquaconcept Douchewand Sky Concept Door

Met de Sky Concept Door stelt Aquaconcept u een deur voor die kan gemonteerd worden op de glaszijde. Met deze elegante glazendeur kunt u uw inloopdouche toch afsluiten Foto 1: Aqu... meer »

Aquaconcept Douchewand Stilla S3

Aquaconcept Stilla S3 bestaat uit moderne en minimalistische douches, die volledig zijn afgewerkt in roestvrij staal. Deze modellen zijn uniek, vermits ze enkel op maat beschikbaar... meer »

Aquaconcept Douchebakken

Genoeg van saaie standaard acryl douchebakken? Aquaconcept ontwikkelt douchebakken in kwalitatieve en duurzame materialen, die uw douche voorzien van het nodige karakter. Aquaconce... meer »

Aquaconcept Badwanden op maat

Bij Aquaconcept kunt u terecht voor badwanden op maat, daarnaast bieden zij ook een ruime keuze aan vaste badpanelen die vlot leverbaar zijn uit voorraad. U hebt steeds de keuze tu... meer »

Aquaconcept schuivende douchedeuren Slide Concept

De glazen douchedeuren met het Slide Concept uit de Personal serie van de Belgische badkamerspecialist Aquaconcept schuiven soepel open en dicht. De maatwerk schuifdeuren hebben ee... meer »

Aquaconcept - profielloze schuifdeuren op maat - Rail Concept

Rail Concept: instappen zonder opstapje. Een grote, ruime douche met een klassieke schuifdeur lijkt u wel wat? Met ons Rail Concept beschikt u over een geraffineerd systeem mét ... meer »

Aquaconcept - Wall Concept

Volledig vrijstaand paneel bevestigd tegen achterliggende muur met 2 aluminium traversen in chroomkleur. Deze douche werd uitgevoerd in de glassoort Opal White - een meer transpar... meer »

Aquaconcept - douchewand tot aan het plafond Sky Concept

Sky Concept ( invisible )141 - Volledig vrijstaande paneel bevestigd op (of in) plafond met profiel Behalve in de badkamermuur (Wall Concept Invisible kan het concept van het o... meer »

Aquaconcept douchebakken Corian

De Aqua Corian® douchebakken van Aquaconcept hebben een strakke afwerking en zijn er in verschillende modellen. Ben je op zoek naar een vlakke douchebak van corian? Aqua Corian... meer »

Aquaconcept douchewanden op maat Style Concept

De design glazen douchewanden uit de Style Concept lijn van Aquaconcept worden op maat gemaakt. Ze bestaan uit 8 mm veiligheidsglas met bevestigingen in chroomkleur. De maatwerk do... meer »

Aquaconcept douchedeuren Style Concept

De op maat gemaakt glazen douchedeuren Style Concept uit de Personallijn van Aquaconcept zijn innovatief en bieden een comfortabele douchebeleving in elke doucheruimte; groot of kl... meer »