HSK Douchecabines - Meer van het merk HSK Douchecabines

Product in beeld 24 Nieuws 9 Dealers 69

HSK Exklusiv 2-delige badwand

Deze 2-delige Exklusiv badwand van HSK verbindt bewezen techniek met functionele details. Standaard uitgerust met een hoogwaardig planchet in de douchezone en geïntegreerde ha... meer »

HSK Favorit schuif badwand

Deze HSk Favorit 2-delige badvouwwand verbindt een comfortabele instap met een zeer brede spatwaterbescherming. De van 70 tot 118cm uittrekbare en weerszijde 180° draaibare wan... meer »

HSK 1-delige badwand

Met de HSK 1-delige badwand is exclusief doucheplezier ook mogelijk in de badkuip! De tot 100cm brede, 1-delige K2 badwand van 8mm veiligheidsglas kan voor een gemakkelijke in- en ... meer »

HSK Premium Softcube 3-delige badwand

Zoekt u naar het hoogste douchecomfort in de badkuip? De 3-delige badwand Premium Softcube van HSK is dan zeer geschikt. De 6mm elementen kunnen plaatsbesparend tegen elkaar worden... meer »

HSK Kienle 2 delige badwand

De HSK Kienle badwand K2.82 is een vouwwand bestaand uit twee delen. Deze vouwwand is een badkuip oplossing welke bestaat uit een vast gemonteerd zijdeel en een draaielement. De H... meer »

HSK ASP 300 LED alu-spiegelkast

De ASP 300 LED alu-spiegelkasten van HSK heeft een tijdloos design. De heldere lijnen en grote spiegeldeuren maakt de alu-spiegelkast tot een highlight in iedere badkamer. De ... meer »

HSK ASP Softcube alu-spiegelkast

De ASP Softcube alu-spiegelkasten van HSK bieden met de optionele ondiepe uitvoering onzichtbare opbergruimte in het bijzonder daar, waar de ruimtes beperkt zijn. Optimaal voor kle... meer »

HSK douchecabine PREMIUM CLASSIC

De douchecabine PREMIUM CLASSIC van HSK heeft een klassiek design. Deze onderhoudsvriendelijke douchecabine heeft 6mm dik veiligheidsglas, dat door de Edelglascoating makkelijk ger... meer »

HSK douchecabine Premium Softcube met pendeldeur

De douchecabines uit de Premium Softcube-serie van badkamerexpert HSK hebben pendeldeuren; een uitgekiende doucheoplossing om maximale ruimte en comfort te realiseren in (vooral) k... meer »

HSK douchepaneel Lavida Wall

Lavida Wall van badkamerexpert HSK heeft een unieke constructie. Omdat de benodigde watertechniek met de gecombineerde HSK inbouwbox in de muur zit, heeft het corpus een opbouwdiep... meer »

HSK designradiatoren

Designradiatoren Doordacht en actueel: het radiatoren programma van HSK. Geweldig mooie modellen en verkrijgbaar in diverse populaire maten en kleuren. Vernuftige handdoekradiator... meer »

HSK Shower & Co.

Shower & Co Exclusieve kwaliteitsproducten biedt het programma Shower&Co. In verschillende vormgevingen van rond tot rechthoekig maar ook in de bekende Softline. De armaturen zijn... meer »

HSK inloopdouches WALK IN

Walk In Zeer breed is het Walk In programma van HSK. Door de zeer sterke competentie in maatwerk kan vrijwel in iedere situatie een van onze producten worden toegepast. Bovendie... meer »

HSK douchebakken ACRYL

Acryl douchebakken De kwaliteitsdouchebakken van HSK, vervaardigd uit 5mm acryl garanderen waterdichtheid en beschermen tegen uitglijden door het stroeve oppervlak. Deze worden... meer »

HSK douchecabines EXKLUSIV

Exklusiv Het eerste wat opvalt, is de Duitse degelijkheid. De deuren sluiten met de brede geïntegreerde magneten als een kluis. Deze serie is nog steeds zeer populair en heeft he... meer »

HSK douchecabines ATELIER PUR

Atelier Pur Een veelzijdig product met een breed scala aan mogelijkheden. Zonder muurprofielen, op maat gesneden en passend gemaakt voor de badkamer. Verder profielloos en transpa... meer »

HSK douchecabines KIENLE

Kienle Kienle is een reeds lang bestaand product, profielloos en voorzien van decente scharnieren en beslag. Zoals de meeste producten van HSK voorzien van liftsysteem waarbij gee... meer »

HSK douchecabines ATELIER

Atelier Strak en rechthoekig design – dat is de uitstraling van de serie Atelier. Consequent doorgevoerd in het hele product inclusief de stabilisatiesteunen. Door het 8mm dikk... meer »

HSK douchecabines FAVORIT NOVA

Favorit Nova De Favorit Nova, het instapmodel van HSK, aantrekkelijk geprijsd met dezelfde Duitse kwaliteit. Uitgevoerd in 5mm veiligheidsglas en met een standaardhoogte van 1950m... meer »

HSK douchekabines K2P

K2p Het evenbeeld van onze profielloze serie K2. Hier werd echter gekozen voor wandprofielen waarbij ook kan worden gewerkt met standaardmaten vanwege het verstelbereik. Net zoal... meer »

HSK douchecabines PREMIUM SOFTCUBE

Premium Softcube De Premium serie wordt vervaardigd met 6mm veiligheidsglas. Ook de scharnieren van deze populaire douchewand zijn voorzien van een liftsysteem. Het Softcube desig... meer »

HSK douchecabines K2

K2 De K2 serie valt op door het robuuste en prachtig ogend beslag. Met de transparantie van het 8mm dikke glas geeft de K2 een beeld van degelijkheid en kwaliteit. De eigen glasve... meer »

HSK douchecabines SOLIDA

Solida Solide – dat is de eerste indruk bij het zien van deze douchewand. Kijkt men verder dan valt het mooie degelijke design op waarbij het onderhoud van deze douchewand zeer ... meer »

HSK badwanden

Badwanden Ook voor de badkuip biedt HSK een zeer ruim assortiment in vele series. Vanaf het budget- programma Prima tot en met de exclusieve K2 vindt U voor elk wat wils. Vast of... meer »