ConcreetDesign - Meer van het merk ConcreetDesign

Product in beeld 10 Nieuws 2 Dealers 1

ConcreetDesign Douche Planchet

De betonnen ConcreetDesign Douche Planchet is iedeaal voor de opslag van uw shampoo flacons op grijphoogte. Het plankje is eenvoudig schoon te houden. Simpele installatie dankzij d... meer »

ConcreetDesign Betonnen WC element

Het Betonnen WC element van ConcreetDesign is ontworpen voor eenvoudige montage. Dit architectonisch betondesign is kant-en-klaar. De betonnen monolith module kan direct over het&... meer »

ConcreetDesign Maatwerk 3D design wand en vloerpanelen

Heb je specifieke ontwerpwensen voor de ConcreetDesign wand en vloerpanelen? ConcreetDesign heeft een speciale productiemethode ontwikkeld, waardoor ze in staat zijn om ‘klan... meer »

ConcreetDesign betonnen vloer panelen

Met de ConcreetDesign betonnen vloer panelen creëer je een robuuste minimalistische design vloer, maar anders dan een traditionele gietvloer. De vloerpanelen met industrië... meer »

ConcreetDesign wastafel module

De ConcreetDesign wastafel module wordt geleverd als complete set; wastafel (keuze: gietmarmer, keramiek, himacs), wandkranen, design sifon en afvoerplug. De holle module maakt het... meer »

ConcreetDesign kolomkast beton

ConcreetDesign heeft een stoere kolomkast van beton voor de badkamer, waardoor uw badkamer met betonlook wordt voltooid. De smalle kast neemt weinig ruimte in, maar brengt veel ber... meer »

ConcreetDesign betonnen wandpanelen douche

De wandpanelen van beton van ConcreetDesign geven de douche een stoere uitstraling. Deze dunne betonpanelen van 12mm dikte laten zich eenvoudig verwerken en zijn gemakkelijk op maa... meer »

ConcreetDesign beton sanitair modules

De betonnen badkamer modules van ConcreetDesign zijn ontworpen voor eenvoudige montage en completeren uw architectonisch beton design in de badkamer. Combineer de modules voor toil... meer »

ConcreetDesign buitendouche beton

De beton wandpanelen van ConcreetDesign zorgen voor een stoere uitstraling van de buitendouche. Deze dunne betonpanelen van 12mm dikte laten zich eenvoudig verwerken en zijn gemakk... meer »

ConcreetDesign beton badkamer

Met de beton wandpanelen van ConcreetDesign creëer je zowel binnen als buiten een stoere uitstraling die met geen enkel ander materiaal te verwezenlijken is. Deze dunne betonp... meer »