Burgmans sanitair - Meer van het merk Burgmans sanitair

Product in beeld 10 Nieuws 3 Dealers 9

Burgmans Sanitair Fontein

Het Burgmans Sanitair Fonteint is voorzien van een onderkast met een aluminium handgreep. Het fontein is van wit mineraalsteen en kan zowel links als rechts gemonteerd worden. De ... meer »

Burgmans Sanitair composiet wastafels van MC Bath

Met de composiet wastafels van MC Bath biedt Burgmans Sanitair wastafels met een anti-bacterieel oppervlak. Het materiaal voelt comfortabel en zacht aan en is eenvoudig te reinigen... meer »

Burgmans Sanitair TECE douchegoten

Burgmans Sanitair heeft douchegoten van het merk TECE in het assortiment. De TECE douchegoten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze design douchegoten komen tegemoet aan de eisen v... meer »

Burgmans Sanitair Puurwit solid surface baden

Burgmans Sanitair Puurwit baden zijn vrijstaande solid surface baden en baden op maat. Solid surface is duurzaam, niet poreus (en daardoor zeer hygiënisch), stootvast en besta... meer »

De Burgmans Roomsaver bad en douche

De Burgmans Roomsaver bestaat uit een bad en ruime douche met douchedeur in één. De geïntegreerde douchedeur zorgt ervoor, dat je veilig en comfortabel kunt in- ... meer »

Burgmans Sanitair: Fantini kranen

De kranen van Fantini zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen voor wastafels, douches, baden, keukens en toiletten. Daarnaast biedt Fantini een grote keuze in reg... meer »

Burgmans Sanitair: MC Bath douchevloeren

De MC Bath douchevloeren zijn gemaakt van composiet en staan garant voor comfort en veiligheid. In tegenstelling tot gewone tegels zijn deze douchevloeren voorzien van een anti-sli... meer »

BURGMANS® maatwerk LED-spiegels

De BURGMANS® maatwerk LED-spiegels zijn verkrijgbaar in hoogte 40, 50, 60, 70 en 80 cm en breedte tot 200 cm. De spiegels zijn voorzien van koude witte LED-verlichting (6000K) ... meer »

BURGMANS® maatwerk lades en kolomkasten

BURGMANS® levert maatwerk lades en kolomkasten! Bij iedere wastafel levert BURGMANS® bijpassende lades en kolomkasten in eikfineer, mat gespoten of hoogglans. De lades zijn... meer »

BURGMANS® Puurwit solid surface wastafels

BURGMANS® PUURWIT omvat solid surface wastafels met gegoten opbouw- en onderbouwbakken, fonteinen en douchebakken. De naam PUURWIT  spreekt voor zich… een mooie, ec... meer »