Badmeesters - Meer van het merk Badmeesters

Product in beeld 17 Nieuws 1 Dealers 1

Badmeubelhuis Badmeubelset Almagro 800

Badmeubelset Almagro 800 van Badmeubelhuis is de oplossing voor de kleinere badkamerruimte! Met een geringe diepte van 36 cm neemt de keramische wastafel weinig ruimte in. De... meer »

Badmeubelhuis Paris badmeubel

De meubelserie Paris van badmeubelhuis is uitgerust met een hardstenen wastafelblad met keramische kommen. Dit meubel is te integreren in zowel klassieke als landelijke badkameront... meer »

Badmeubelhuis Arensys-serie badmeubelen

De Arensys-serie van Badmeubelhuis is de ruimteoplossing voor uw badruimte ! De 3 ruime greeploze laden zijn voorzien van een softclose sluitingssysteem en bieden veel enorm veel b... meer »

Badmeubelhuis Almagro 600 Badmeubelset

De Almagro serie is de oplossing voor de kleinere badruimte ! Met een geringe diepte van 36 cm neemt de keramische wastafel weinig ruimte in. De ruime laden onder het meubel bieden... meer »

Maatwerk badmeubelen

NIEUW MAATWERK BADMEUBELEN Op zoek naar een uniek badmeubel of zoekt u een badmeubel op een specifieke maat ? Badmeubelhuis levert maatwerk badmeubelen op uw wens. Keus uit circa... meer »

Badmeubelhuis Trendy-100

Design van hoog niveau Deze actie-serie kenmerkt zich door een modern en tijdloos design en strakke lijnen. De greeploze fronten en de strak vormgegeven wastafel geven het meubel ... meer »

Badmeubelhuis S-line 100

De S-line badmeubelen combineert een praktisch ontwerp met een zeer strak design. Door de slimme constructie van de bovenlade heeft deze geen sifon-uitsparing waardoor deze volled... meer »

Badmeubelhuis Lorencio-80

Uit voorraad leverbaar ! De Lorencio badmeubelen zijn modern vormgegeven en voorzien van keramische wastafels. De moderne spiegel is voorzien van geïntegreerde verlichting. ... meer »

Badmeubelhuis Loa-120

Deze actie-serie kenmerkt zich door een modern en tijdloos design en strakke lijnen. De glazen fronten geven een extra dimensie aan het meubel, wat een verfrissende touch geeft. E... meer »

Badmeubelhuis Essence-80

Voor elk budget een oplossing ! De Essence-serie is absoluut een meubel van nu ! Het meubel is voorzien van een hoogwaardige keramische wastafel en bied veel bergruimte. De set i... meer »

Badmeubelhuis Cubic-90

Scherp geprijsd en van hoge Duitse kwaliteit ! Strakke design wastafel, stoere handgrepen en energiezuinige LED-verlichting. De Cubic actie-serie beschikt alle kenmerken van de ba... meer »

Badmeubelhuis Calypsos-90

Scherp geprijsd en van hoge Duitse kwaliteit ! Keramische wastafel, greeplozen fronten en energiezuinige LED-verlichting, de Calypsos serie beschikt alle kenmerken van de badmeube... meer »

Badmeubelhuis Amador 120

De Amador badmeubelen zijn modern vormgegeven en voorzien van keramische wastafels. De stijlvolle spiegel is voorzien van een geïntegreerde verlichting en is geheel van deze ... meer »

Badmeubelhuis Noja 120

Badmeubelhuis bied deze geweldige badmeubelset aan voor slechts € 895,-. Het meubel is voorzien van een keramische wastafel, spiegels met verlichting en 4 laden met luxe soft... meer »

Badmeubel Amador 120 met spiegel

Badmeubelhuis.nl bied aan: Badmeubelset Amador 80 met keramische wastafel + spiegel met geïntegreerde verlichting. De Amador badmeubelen zijn modern vormgegeven en voorzien v... meer »

Badmeubelhuis badmeubel Contigo

Bij badmeubelhuis.nl stel je online je eigen badmeubel samen. Een grote collectie badmeubelen is direct leverbaar of het is mogelijk om een meubel te bestellen naar eigen specifica... meer »

Badmeubelhuis badmeubel Leonardo

Bij badmeubelhuis stel je online je eigen badmeubel samen. Grote collectie badmeubelen direct leverbaar of bestel je meubel naar eigen specificaties. Uitsluitend Europese topkwalit... meer »