Artweger - Meer van het merk Artweger

Product in beeld 12 Nieuws 7 Dealers 16

Artweger Wellness Body & Soul

Deze Body&Soul wellness van Artweger bied je naast een stoomdouche nog veel meer. Met de aromabox worden je zintuigen geprikkeld door de geuren van kruiden of oliën. Door ... meer »

Artweger Badwanden

De klap- en schuifwanden van Artweger voor op de badrand zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Artweger biedt  naast de standaard badwanden ook maatwerk. Foto ... meer »

Artweger Twinline 2 AIR

De Twinline 2 AIR van Artweger is naast een volwaardige douche en ligbad ook nog eens voorzien van 24 geluidarme luchtjets. De luchtjets zijn vlak in de bodem van het bad geïn... meer »

Artweger Artwall muurpanelen

ARTWALL van Artweger is de perfecte oplossing voor een snelle badkamerrenovatie. De ARTWALL wandpanelen worden direct op de bestaande wand vastgelijmd – binnen een handomdraai is... meer »

Artweger douchewandenserie 360

Artweger heeft een draaideur ontwikkeld, die is uitgerust met een gepatenteerd scharnier, het zogenaamde TWIN-scharnier. Dankzij dit scharnier kan de deur tot 180° naar binnen en ... meer »

Artweger HIGHLINE+ douchewand

De HIGHLINE+ douchewand van Artweger heeft een transparant ontwerp. Een minimalistische douchewand die vooral opvalt door de exclusieve details. De grepen en scharnieren die op de ... meer »

Artweger Artlift douchebad en badlift

ARTLIFT is een combinatie van douchebad en badlift, zodat ook personen de minder mobiel zijn nu makkelijk kunnen genieten van een heerlijk bad.  De deur van het douchebad van... meer »

Artweger TWISTLINE

ARTWEGER TWISTLINE ALLES DRAAIT OM MEER RUIMTE IN DE BADKAMER De TWISTLINE van Artweger is de ideale doucheoplossing voor iedereen, die een kleine badkamer heeft. En voor ied... meer »

Artweger TWINLINE 2

douchen en baden in één! U hoeft niet meer te kiezen uit een comfortabele douche of een bad; met een Twinline haalt u beide in huis. De Twinline heeft door zijn unie... meer »

Artweger TWINLINE

Ligbad en douche in één, dat is de TWINLINE van Artweger. De badkamer verandert daardoor in een kleine, maar fijne wellness-oase. Het bijzondere aan de Artweger-TWINLINE is he... meer »

Artweger Body+Soul stoomdouche

Strakke stoomdouche met geïntegreerd zitje De Body+Soul stoomdouche van Artweger bevat tal van technische details. Samen met internationaal gerenommeerde industriële ontwerper... meer »

Artweger TWINLINE AIR

De Twinline AIR is een 3-in-1 oplossing van Artweger. Naast de volwaardige douche en een ligbad is dit product ook nog eens voorzien van 24 geluidarme luchtjets. De luchtjets zij... meer »