pinterest
Keuken en Badkamerstudio Wehl uit WEHL

Keuken en Badkamerstudio Wehl

Keuken en Badkamerstudio Wehl verwelkomt u in haar showroom. In de showroom zijn een tal van onze mogelijkheden te zien. Samen met u maken wij de perfecte keuken en/of badkamer op maat. Onze Kitchzen en Zenitair afdeling biedt u het modernste op gebied van ecologisch, milieubewust produceren. Het duurzame bamboo staat hier centraal. Wij wensen u veel plezier op onze website en nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze studio.

Keuken en Badkamerstudio Wehl
Nijverheidsweg 2
7031 BV WEHL

T: 0314-682380
E: info@studiowehl.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 10:00 - 00:00
Woensdag: Geopend 10:00 - 00:00
Donderdag: Geopend 10:00 - 00:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 20:00
Zaterdag: Geopend 00:00 - 00:00
Zondag: Gesloten
\'s-Maandags en/of \'s-Avonds op afspraak

Wij verkopen de volgende merken:

ABK InnoVent
AEG
Airo Design
Arte
Bauknecht
Bora
Boretti
Bosch
Casa Dolce Casa
Cosentino
Damixa
Doeco
Dornbracht
Electrolux
Falcon fornuizen
Gaggenau
Itho Daalderop
KitchZen
KWC
Liebherr
Lorreine
Merito
Miele
NEFF
Novy
Pitt cooking
Pronorm
Reginox
Siemens
Silestone
Vanhoecke
Whirlpool
Zeyko

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen