WonenOnline.nl
 

UW Woonmagazines

NU MET GRATIS KAARTEN VOOR BEURS EIGEN HUIS twv 30 euro ( 22-24 september 2024)

Bestel nu het pakket of los één van de magazines over Keukens, badkamer, vloeren en haarden & kachels. 

UW haard: Ben je op zoek naar een nieuwe haard of kachel? In het nieuwe haardenmagazine UW Haard vind je heel veel informatie en inspiratie. Een aanrader voor het vinden van jouw droomhaard.

UW keuken: Heb je plannen om een nieuwe keuken te kopen of de keuken te verbouwen? Is je inbouwapparatuur verouderd, wil je overstappen van gas op inductie of zoek je een nieuwe recirculatie afzuigkap? Of misschien is het tijd voor een compleet nieuwe keuken? Zorg dan dat je goed geïnformeerd naar de showroom gaat.

UW badkamer: Ben je van plan je badkamer te verbouwen? Zoek je een nieuw badkamermeubel, droom je van een inloopdouche of vrijstaand bad? Laat je dan eerst goed informeren! Duik in badkamer brochures ter inspiratie. En om je te helpen, maakten wij badkamermagazine UW Badkamer; een handige en inspirerende informatiebron waarin je alles vindt wat je moet weten bij het samenstellen van jouw droombadkamer.

UW vloer: De vloer is de basis van je interieur en daarbij hangt de keuze niet alleen af van het materiaal en de kleur die bij je past. Het nieuwste vloeren magazine maakt je wegwijs in het enorme aanbod dat er tegenwoordig is en is een mooie leidraad bij het vinden van je nieuwe vloer.


Welke producten wilt u bestellen?

UW BESTELLING

Subtotaal:
0,00

Exclusief e.v.t. verzendkosten.

U kunt betalen met:

UW GEGEVENS

Uw bestelling wordt geleverd door BouwMedia. KVK: 34220999